Se dau bani pentru români: anunțul de ultimă oră făcut de BCR. Ce condiții trebuie îndeplinite

Se dau bani pentru români: anunțul de ultimă oră făcut de BCR. Ce condiții trebuie îndeplinite

BCR a venit cu o veste surpriză care va fi pe placul clienților. Banca susține că a încheiat mai multe parteneriate cu diverși comercianți. Asta se va vedea în conturile clienților.

Vestea de acum a BCR are legătură cu platforma George, pe care banca o folosește pentru administrarea digitală a finanțelor. Conform anunțului oficial, Banca Comercială Română a lansat programul Moneyback în platforma George.

Clienții vor putea primi bani înapoi, la plățile efectuate cu cardul, de la peste 100 de comercianți. Ofertele sunt personalizate în funcție de profilul clientului.

„Programul George Moneyback înseamnă încă un beneficiu pe care îl punem la dispoziția clienților noștri în George, ecosistemul digital care, la mai puțin de doi ani de la lansare, se prezintă cu o paletă impresionantă de servicii și opțiuni financiar-bancare. Prin Moneyback, utilizatorii George vor avea acces la discounturi dedicate oferite de comercianți din domenii variate – hypermarket-uri, magazine IT&C, benzinării, farmacii, îmbrăcăminte, parfumuri, librării și multe altele. Ofertele sunt personalizate în funcție de istoricul tranzacțiilor și, odată ce au plătit cu cardul, clienții vor primi înapoi banii din reduceri direct în cont.”
Mihai Sandu, Șef Departament Vânzări Digitale și Parteneri, BCR

Cum ajungi să profiți de programul BCR?

Conform BCR, platforma digitală George are peste 900.000 de utilizatori care o folosesc în mod frecvent. Ceea ce înseamnă o bază destul de mare de români care pot apela la acest program. Și e bine să țină cont de el.

Programul de loialitate poate fi găsit în extraopțiunile din profilul George, fiind disponibil exclusiv în versiunea de mobil. În aplicație, pot fi explorate si consultate ofertele comercianților. Totodată, e bine de știut că fiecare ofertă trebuie activată. Odată activată, poți face cumpărături la comerciantul respectiv fără să mai fie nevoie de alte acțiuni suplimentare.

Apoi, primești banii direct pe contul de card, în funcție de valoarea discounturilor, iar ofertele se aplică inclusiv la produsele deja reduse de către un comerciant. Nu în ultimul rând, fondul poate fi consultat în orice moment, atât cei deja încasați, cât și încasările programate.

Programul Moneyback de la BCR a fost dezvoltat împreună cu Dateio. E unul dintre cele mai de succes startup-uri de fintech din Cehia și e specializat în analiza datelor care provin din tranzacțiile cu cardurile la comercianți.

Citește și:
Etichete: