Românii care au acest card bancar sunt afectați. Schimbarea importantă care se întâmplă din această vară

Românii care au acest card bancar sunt afectați. Schimbarea importantă care se întâmplă din această vară

Cetățenii români care au un anumit card bancar trebuie să se pregătească de o schimbare importantă în această vară. Modificarea intră în vigoare pe 12 august.

O schimbare importantă se produce de la 12 august pentru românii care dețin un card Revolut. Compania britanică anunță că toată lumea trebuie să țină cont de noile reguli, cele care se referă la plățile externe.

Revolut anunță că vine cu comisioane la aceste plăți, iar vestea e una proastă – din moment ce serviciul fintech se remarcase fix cu lipsa comisioanelor la acest aspect. Sunt vizați toți clienții din România care dețin un card bancar emis de companie.

Astfel, trimiterea de bani în străinătate va fi taxată.

Revolut, schimbări pentru toți cei care dețin un card bancar

Din data de 12 august, Revolut introduce un cost de 1 franc elvețian (adică 1,06 USD) pentru o tranzacţie în moneda ţării respective, 4 franci pentru tranzacţii în dolari şi 6 franci în orice altă monedă. De asemenea, se modifică limita superioară a comenzilor de schimb gratuit. Aceasta va fi redusă la 1.250 de franci. Totodată, procentul perceput pentru comenzile din timpul weekendului crește la 1% de la 0,5%.

Revolut susține că vine cu aceste schimbări din cauza recentelor schimbări din economie. Cu alte cuvinte, invocă exact criza provocată de coronavirus. Toți utilizatorii serviciului din România au primit informarea cu noile modificări în urmă cu câteva zile. Astfel, aceștia sunt anunțați printr-o scrisoare despre limitele tranzacțiilor pentru conturile Standard.

Noile modificări vor intra în vigoare din 12 august 2020.

Revolut e o compania care s-a impus extrem de bine la nivel mondial. Are un 1 milion de clienți numai în România. Pe cifre, anul trecut a înregistrat o creștere cu 169% a numărului de utilizatori. Numărul utilizatorilor zilnici a crescut cu procentul fabulos de 380%. Încasările s-au majorat cu 354% comparativ cu 2018.

Suma totală a investițiilor obținute de companie până în prezent este de 836 milioane de dolari. Grație încrederii de care se bucură, valoarea firmei a depășit pragul de 5,5 miliarde de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: