Premieră Netflix: SF-ul Project Power are o dată de lansare și un trailer spectaculos

Dacă trăiai cu impresia că Netflix intră în pană de conținut din cauza pandemiei, te înșeli amarnic. Project Power este cea mai nouă producție a gigantului și are un trailer care îți taie respirația.

Printr-un comunicat de presă al celor de la Netflix, compania americană a anunțat data de lansare a viitorului Project Power, un SF spectaculos cu Jamie Foxx și Joseph Gordon-Levitt în rolurile principale. Dincolo de trailer și afiș, filmul este promovat prin intermediul cuvintelor ”Ce ai risca pentru 5 minute de putere?”.

În ceea ce privește premisa, pare una cât se poate de originală, un detaliu mai puțin întâlnit în ziua de azi. Pe străzile din New Orleans începe să circule un zvon despre o nouă pastilă care descătușează forțele supranaturale unice ale fiecăruia. Surpriza: nu știi la ce să te aștepți până nu iei pastila! Unii se aleg cu o piele de nepătruns pentru gloanțe, pot deveni invizibili sau superputernici, alții au parte de reacții mortale.

Dar când criminalitatea orașului crește vertiginos din cauza folosirii acestei pastile, un polițist local (Joseph Gordon-Levitt) își unește forțele cu o adolescentă traficantă de droguri (Dominique Fishback) și un fost soldat mânat de o dorință secretă de răzbunare (Jamie Foxx) și decid să își asume riscul de a lua această pastilă pentru a-i găsi și opri pe cei care au creat-o.

Din trailer, Project Power pare foarte scump, cu efecte speciale verosimile și un univers fantastic intercalat într-o manieră foarte interesantă cu realitatea cotidiană. Filmul este regizat de Henry Joost și Ariel Schulman. Numele s-ar putea să-ți fie cunoscute dacă ești amator de horror-uri precum Paranormal Activity 3 sau 4, Viral sau Nerve. Scenariul este semnat de Mattson Tomlin (Little Fish, The Projectionist).

Project Power urmează să aibă premiera pe îndrăgitul serviciu de streaming începând cu data de 14 august. Mai multe detalii despre el găsești aici.

Alexandru Puiu
06:30 16.07.2020
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video