Ofertă inedită: cum îți comanzi direct la Glovo gaze și energie electrică

Ofertă inedită: cum îți comanzi direct la Glovo gaze și energie electrică

În perioada pandemiei, serviciile care-ți livrează aproape orice la ușă au avut de câștigat. Comenzile au fost în creștere, asta pentru că multă lume petrece foarte mult acasă. Dar nu te-ai fi așteptat, spre exemplu, să poți comanda prin Glovo gaze și energie electrică.

Un furnizor de gaze și curent electric a venit cu o ofertă inedită și-ți permite să comanzi direct acasă gaze și energie electrică. Evident că acestea nu vin propriu-zis la ușa ta. E vorba de vouchere ce-ți sunt livrate prin Glovo de la Restart Energy, un furnizor de electricitate și gaze naturale.

Acesta a lansat o ofertă inedită și nemaiîntâlnită în România.

Ai la dispoziție vouchere de energie și gaze care pot fi cumpărate direct prin Glovo.

Gaze și energie electrică livrate prin Glovo

Restart Energy susține că voucherele sunt în promoție limitată – mai exact 500 la număr, de 100 kWh, 200 kWh, 300 kWh și 500 kWh.De asmenea, există și 500 de vouchere valorice de gaze naturale, de 500 kWh, 1 MWh și 5 MWh, care pot fi achiziționate rapid și ușor, fără birocrație și cu 30% mai ieftin, având toate taxele incluse, potrivit furnizorului.

Mai mult decât atât, furnizorul își întâmpină clienții cu un bonus de 50 kWh la semnarea contractului și cu un kit de protecție împotriva COVID-19, care este trimis împreună cu prima factură.

Tot pentru lupta împotriva virusului, compania donează o parte din profitul realizat în 2020 Asociației Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, mai arată compania.

“Restart Energy, furnizor român de pe piața liberă, a luat naştere din dorinţa de a pune bazele unei companii transparente de furnizare, care oferă clienţilor energie verde şi gaz la un preţ preferenţial, dar și servicii de calitate, create și axate pe nevoile clienților, toate fără birocraţie. Satisfacţia consumatorului este scopul principal al companiei, care, pe lângă ofertele competitive, are ca misiune și să ofere cea mai plăcută experiență de furnizare”, se mai arată în comunicat. “Nu mai este nicio noutate că, în secolul 21, totul trebuie să fie rapid, ușor și intuitiv. Noi am fost, dintotdeauna, o companie cu procese intuitive și axate pe nevoia clientului și ne menținem promisiunea de a oferi cea mai plăcută experiență de furnizare, 100% digitală. Mai ales acum, în context pandemic, dorim să fim alături de clienții noștri pe toate canalele online posibile și să le luăm grijile de pe cap. Schimbarea furnizorului de energie ar trebui să fie un proces la fel de ușor ca o comandă prin Glovo”, a  declarat Armand Doru Domuța, CEO Restart Energy.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: