Oferta de Valentine’s Day cu care CFR Călători a dat startul glumelor pe Facebook

Oferta de Valentine’s Day cu care CFR Călători a dat startul glumelor pe Facebook

Luna februarie e aia în care românii împrumută din cultura americană și sărbătoresc Valentine’s Day. Nici CFR Călători nu stă deoparte.

Pe 14 februarie, americanii sărbătoresc Valentine’s Day, o zi dedicată, după cum o zice cultura lor, îndrăgostiților. Se fac cadouri, se pleacă în vacanțe, într-un cuvânt – se celebrează iubirea.

E o sărbătoare care a fost preluată și-n România. E motivul pentru care, pe la jumătatea lui februarie, găsești vitrine pline de ursuleți de pluș, inimioare de culoare roșie și căni personalizate cu tot felul de mesaje. Unii, mai tradiționali, sărbătoresc, de fapt, pe 24 februarie – de Dragobete.

Că ești fan sau nu, află că CFR Călători a decis să facă un pic de marketing de pe urma acestor sărbători. Și a venit cu oferte dedicate. Dată fiind infrastructura CFR, evident că internetul s-a umplut de glume și miștouri.

CFR Călători n-are trenuri decente, dar are idei de Valentine’s Day

Ofertele CFR Călători sunt valabile pe 14 și 24 februarie și sună cam așa:

Pe scurt, ai bilete la jumătate de preț pe anumite rute. Probabil acelea pe care consideră CFR Călători că se plimbă îndrăgostiții pe 14 și 24 februarie.

Reducerea de 50% din tariful biletului întreg se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.

„Drag-Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile și agențiile CFR Călători, este valabilă la anumite trenuri cu circulație în datele de 14, respectiv 24 februarie 2020, la clasa I și clasa a II-a și nu se cumulează cu alte reduceri. Tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător”, a informat CFR Călători.

Noua ofertă de la CFR Călători vine după cea referitoare la discounturile oferite în weekend la anumite bilete de tren. Reducerile sunt cuprinse între 15% şi 35%.

S-a dat startul glumelor pe internet

Evident că oferta CFR Călători nu avea cum să treacă neobservată printre internauți. Dar nu pentru că ar fi irezisitibilă, ci pentru că vine de la o companie care oferă, în multe cazuri, servicii extrem de proaste. Nu numai că trenurile din Românie se mișcă greu și ajung cu întârziere la destinație, dar condițiile din unele vagoane sunt greu de suportat.

Mai ales pe distanțe lungi.

Am adunat, pentru tine, o serie de comentarii ironice la adresa CFR Călători de pe pagina de Facebook a companiei și nu numai.