VIDEO Noua investiție Apple este una total inutilă, dar tot îți ia ochii

VIDEO Noua investiție Apple este una total inutilă, dar tot îți ia ochii

Apple a venit cu o investiție despre care mulți susțin că este total inutilă. Dar asta nu înseamnă că nu se vorbește despre ea. Și poate că americanii fix asta au urmărit.

Apple caută să fie în atenția presei cu orice preț înainte de lansarea celui mai noi model – iPhone 12. Până pe , data la care va fi lansat noul model, americanii fac tot posibilul pentru a atrage atenție. Și vin acum cu o investiție despre care mulți susțin că e inutilă.

Dar poate deveni, dacă vrei, instagramabilă. E vorba de primul magazin plutitor, care se regăsește în Singapore.

Magazinul plutitor de la Apple, în Singapore

Americanii au decis să-și amplaseze primul magazin plutitor în apropierea resortului Marina Bay Sands. E vorba de un design ușor futurist: viitorul magazin Apple va avea o formă nouă, nemaiîntâlnită la un magazin al companiei. Arată ca un dom rotund pe toate părțile, cu excepția bazei, construit pe locul unui fost club de noapte.

În exterior, magazinul plutitor e compus din panouri de sticlă, care vor reflecta cerul în timpul zilei și vor străluci ca o lanternă noaptea, spun oficialii companiei. Vor exista două căii de acces: un pod la suprafață și un tunel subacvatic care va fi conectat la un mall din apropiere.

E vorba deja de al treilea magazin Apple din Singapore, celelalte două fiind deschise în 2017 respectiv 2019. După acest tipar, deschiderea noului magazin ar putea avea loc la anul, însă oficialii companiei nu au putut oferi o dată concretă.

În total, Apple are 510 magazine fizice în întreaga lume, în acest moment, mai bine de jumătate dintre acestea, 271, fiind în Statele Unite. China, Canada și Marea Britanie se numără printre țările în care numărul magazinelor Apple este de ordinul zecilor. E vorba, de fapt, de un joc de imagine înainte de lansarea noilor modele de telefoane de la Apple.

Se pare că lansarea va avea loc pe în săptămâna care începe pe 12 octombrie.  Americanii vor să vină cu două noi modele: iPhone 12 și iPhone 12 PRO. Precomenzile vor începe în aceeași săptămână, iar livrările vor fi făcute începând cu 19 octombrie.

Primele exemplare de iPhone 12 Pro vor ajunge la utilizatori cândva în noiembrie. Aparent, pentru prima oară, în 2020 vor fi lansate patru modele noi de iPhone. Pe lângă iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max, vom vorbi despre iPhone 12 și iPhone 12 Max.