Milla Jovovich ajunge într-un joc video: ce se întâmplă în Monster Hunter World: Iceborne

În timp ce Milla Jovovich se chinuie să ajungă pe marile ecrane în pandemie prin intermediul iminentului Monster Hunter, se pare că o vom vedea mai repede într-un joc video.

În contextul unui efort de marketing pe mai multe planuri, Milla Jovovich se pare că și-a găsit un loc definitiv în universul Monster Hunter. Cei de la Capcom, responsabili de jocul video cu același nume, tocmai au anunțat că o vom vedea într-un DLC pentru Monster Hunter World: Iceborne pe actrița cunoscută publicului larg datorită rolurilor din Resident Evil și Al Cincilea Element.

Jocul Monster Hunter World: Iceborne s-a lansat pe 6 septembrie 2019, dar, printr-o actualizare gratuită, acestea va beneficia de misiuni noi în care vei intra în pielea lui Artemis, personajul feminin interpretat de Milla Jovovich în filmul SF Monster Hunter. Aparent, acele misiuni te vor pregăti pentru producția care ar urma să ajungă în cinematografe pe 3 decembrie, unde există cinematografe deschise.

Pentru un aer sporit de autenticitate, personajul din joc nu doar că va arăta suprinzător de similar cu actrița, dar replicile spuse vor avea în spate vocea Millei Jovovich în engleză. Celelalte personaje din joc, în schimb, vor vorbi în aceeași limbă ciudată pe care s-ar putea să fi ajuns să o asociezi cu jocul, Monster Hunter, se arată într-o postare pe blogul companiei.

Actualizarea pentru Monster Hunter World: Iceborne va fi servită utilizatorilor în două părți cu scopuri diferite. În prima te vei strădui să învingi niște creaturi gigantice din specia Black Diablos, în timp ce, mai târziu, vei întâmpina un monstru Greater Rathalos. Dacă ai noroc, la final, ar trebui să primești câteva benficii în format digital inspirate din iminentul film artistic.

Conținutul suplimentar pentru jocul video va fi disponibil începând cu 3 decembrie până la ora 4:00 PM PST sau 2:00 AM pe 4 decembrie – ora României. Tot pe 4 va avea premiera filmul Monster Hunter în Marea Britanie, în timp ce premiera din SUA este amânată până pe 25 decembrie.

14:03 28.11.2020
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video