Mașini Dacia la Rabla: cele mai bune și mai ieftine mașini pentru români

Mașini Dacia la Rabla: cele mai bune și mai ieftine mașini pentru români

Programul Rabla pentru anul acesta a fost adoptat oficial în urmă cu o săptămână. Acum am aruncat o privire în oferta Dacia. Vestea bună e că, dacă voiai o mașină nouă, 2020 va fi anul în care să faci pasul.

Cea mai bună veste cu Rabla 2020 e că, la programul clasic, primești un bonus de 1.000 de lei în plus, dacă alegi o mașină pe GPL. Și Dacia, de anul acesta, are așa modele. Cel mai bun pe care îl listează, dar și singurul, este un Duster GPL Comfort TCe 100.

Acest Duster pe care să-l iei în programul Rabla are aer condiționat manual, proiectoare ceață, geamuri electrice față și spate, dar și volan reglabil pe înălțime. Iar prețul e de sub 13.000 de euro. Ca idee, prin program, ai putea lua mașina cu o rată de 73 de euro pe lună.

Cel mai ieftin model Dacia este un Logan Acces SCe 73 cu sub 6.000 de euro. Are funcție Stop & Start, ABS și EBD, ESP, dar și airbaguri frontale și laterale (cap și torace) pentru pasagerul față și șofer. Mașina te-ar duce la 39 de euro pe lună.

Oferta completă Dacia o găsești online aici.

De ce să iei o Dacia pe GPL prin programul Rabla

Că iei sau nu Dacia, Ministerul Mediului a spus însă că, în 2020, programul Rabla are cel mai mare buget de când există. „Va avea cel mai mare număr de beneficiari din ultimii 15 ani: se estimează că în jur de 60.000. Valoarea primei de casare rămâne la 6.500 de lei (1.350 de euro)”, a transmis Ministerul.

Programul Rabla a început oficial pe 17 martie, de la ora 13. Și Ministerul Mediului a transmis că prima de casare poate să crească cu încă 1.000 de lei, dacă maşina pe care o alegi are pragul de emisii de 96 de g de CO2 per km.

De anul acesta, Dacia și-a actualizat linia de mașini să aibă și modele pe GPL. Iar în cazul Duster, de exemplu, poți ajunge să parcurgi și 1.000 de kilometri cu un plin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: