Mașina de spălat și frigiderul care elimină coronavirusul de pe orice: cine le promite

Mașina de spălat și frigiderul care elimină coronavirusul de pe orice: cine le promite

În contextul pandemiei de coronavirus, producătorii de electrocasnice au fost nevoiți să se adapteze și să vină cu produse cu funcții îmbunătățite. Așa au apărut mașini de spălat și frigidere echipate cu tehnologii care elimină coronavirusul de pe orice.

Producătorii de electrocasnice s-au adaptat situației generate de coronavirus și au scos pe piață produse cu soluții inteligente de care au nevoie consumatorii care se tem, pe bună dreptate, de noul tip de virus. Așa a făcut și Beko, unul dintre cei mai cunoscuți producători din domeniu.

Vrând să profite de pe urma acestor vremuri, compania a lansat HygieneShield, o gamă inovatoare de produse de uz casnic, echipate cu tehnologii care elimină bacteriile de pe haine și alimente. Printre astfel de produse se numără frigidere și mașini de spălat.

Mașina de spălat și frigiderul care elimină coronavirusul de pe haine și alimente

Noua gamă cuprinde, potrivit Beko, șapte electrocasnice dotate cu programe și funcții de dezinfectare a alimentelor ambalate și a obiectelor personale.  Linia HygieneShield a fost dezvoltată ca urmare a cercetărilor de piață desfășurate în întreaga lume. Grație noilor tehnologii inovatoare, electrocasnicele au capacitatea de a elimina peste 99% din bacterii și virusuri (inclusiv coronavirus), oferind un nivel superior de siguranță.

 „A fost un an foarte dificil și credem că, acum, mai mult ca oricând, toată lumea ar trebui să aibă acces la produse de bună calitate care să le mențină sănătatea, dar care să fie prietenoase și cu mediul. Suntem încântați să introducem pe piață cele mai recente inovații ale Beko și prima noastră linie completă de electrocasnice. Produsele au fost adaptate pentru a ajuta consumatorii să atingă un nivel ridicat de igienă acasă și, astfel, să fie mai protejați de infecții și boli”, a declarat Hakan Bulgurlu, CEO Arçelik.

Din gama de electrocasnice fac parte:

  • 1. Sterilizator UV multifuncțional
  • 2. Frigider cu sertar cu lumină UV pentru dezinfectare
  • 3. Uscător de rufe cu lumină UV
  • 4. & 5. Mașină de spălat rufe și mașină de spălat cu uscător HygieneShield
  • 6. Cuptor încorporabil cu abur saturat și căldură
  • 7. Mașina de spălat vase HygieneShield

Încă nu se știe cu exactitate cât timp poate supraviețui noul coronavirus pe țesături, așa că mulți oameni au început să spele hainele la programe mai lungi și la temperaturi mai ridicate – un lucru costisitor, nesustenabil și care riscă să deterioreze țesăturile.

Citește și: