Lovitura dată de frații Dedeman în plină pandemie: cel mai iubit magazin își arată forța

Lovitura dată de frații Dedeman în plină pandemie: cel mai iubit magazin își arată forța

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, cel mai mare retailer local de bricolaj și cel mai mare business dezvoltat de antreprenori români, inaugurează pe 18 septembrie cel mai mare magazin din capitală, anunțat încă din vara anului trecut.

Noul magazin din București este localizat pe Bulevardul Ghencea, pe un teren cu o suprafață de aproximativ 59.000 mp, iar construcția a necesitat o investiție în valoare de 29 de milioane de euro.

Este al șaptelea magazin Dedeman din capitală și al doilea din sectorul 6. Discret, departe de ochii curioșilor, cei doi frați au început în vara anului trecut, în cartierul bucureștean Ghencea, în spatele stadionului Steaua – la rândul său în reconstrucție – și al centrului comercial de mobilă Tamilia, lucrările la noul magazin.

Zona Prelungirea Ghencea se află, de altfel, în fața unui proces promis de modernizare a arterei rutiere, prin lărgirea bulevardului, semaforizări și piste de biciclete.

Profit.ro a anunțat recent că Dedeman va extinde primul său magazin din București, o tranzacție care declanșează închiderea și lichidarea fabricii CELPI. Retailerul a încheiat în 2019 cu afaceri de peste 8 miliarde lei.

Cei doi antreprenori au reușit să facă din Dedeman cea mai mare companie antreprenorială din țară, cu o cifră de afaceri de aproape 1,4 miliarde de euro pe an, iar acum își diversifică investițiile. Compania a făcut investiții în sectorul imobiliar prin achiziția The Bridge, în construcții (Cemacon) și în industrie (Alro) și industria farmaceutică (Antibiotice Iași).

În prezent, cei doi antreprenori sunt în discuții pentru construcția unui stadion, iar recent au cumpărat o vilă-monument în centrul Bucureștiului, lângă palatul lui Gigi Becali.

Au primit avizul Consiliului Concurenței pentru a dezvolta, în parteneriat cu Element Industrial, companie înființată de Ionuț Dumitrescu și managerul Muler Onofrei, proiectul Eli Park 1, situat în zona Chitila-Buftea, din apropierea Capitalei.

Mai mult, la acest moment, frații Pavăl pregătesc un mega-proiect imobiliar în nordul Bucureștiului. Ei au intrat și în acționariatul BRD Groupe Société Générale, al treilea cel mai mare grup financiar din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: