Frații „Dedeman” surprind iar întreaga Românie! Surpriza de proporții pregatită pentru toți clienții

Frații „Dedeman” surprind iar întreaga Românie! Surpriza de proporții pregatită pentru toți clienții

Proprietarii Dedeman pregătesc o mutare pe piața din România și asta în ciuda perioadei prin care trecem. Planurile lui Dragoș și Adrian Pavăl prevăd creșterea numărului de magazine pe care le au deja în țară.

Ce vor acum frații Pavăl e să construiască un nou magazin în București. În prezent, Dedeman este cel mai mare retailer local de bricolaj. Este, totodată, cel mai mare business dezvoltat de antreprenori români. Conform Profit.ro, cei doi frați sunt pe ultima sută de metri cu lucrările de construcție a celui mai mare magazin propriu din București.

Unde va fi noul magazin Dedeman?

Ce e surprinzător la noul magazin Dedeman e distanța față de oraș, dar și față de o șosea importantă. Acesta e amplasat pe câmpul din spatele viitorului nou stadion Steaua. Publicația citată mai sus susține că această particularitate a fost rezolvată prin deschiderea unui nou drum rutier. Asigură astfel inclusiv accesul spre magazin.

Deschiderea magazinului e completată de alt proiect în care frații Pavăl au investit. E vorba de centrul comercial de mobilă Tamilia care va avea un nou magazin. Ce mai e important de reținut e că, deși Prelungirea Ghencea nu oferă încă cele mai bune condiții pentru trafic, zona este într-un proces de modernare a arterei rutiere prin lărgirea bulevardului, semaforizări și piste de biciclete.

Odată cu noul magazin, Dedeman va ajunge la șapte reprezentanțe în București. În România, are aproape 50 de unități. Cât despre frații Pavăl, cei doi antreprenori au reușit să facă din Dedeman cea mai mare companie antreprenorială din țară, cu o cifră de afaceri de aproape 1,4 miliarde de euro pe an.

Acum își diversifică investițiile în sectorul imobiliar (achiziția The Bridge), construcții (Cemacon) și, mai nou, în industrie (Alro) și industria farma (Antibiotice Iași). Recent, au primit avizul Consiliului Concurenței pentru a dezvolta, în parteneriat cu Element Industrial, companie înființată de Ionuț Dumitrescu și managerul Muler Onofrei, proiectul Eli Park 1, situat în zona Chitila-Buftea, din apropierea Capitalei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: