17 iun. 2020 | 11:00

Jocuri de 1200 de dolari, aproape gratuite: cum ajuți o cauză nobilă cu o ofertă imbatabilă

ACTUALITATE
Jocuri de 1200 de dolari, aproape gratuite: cum ajuți o cauză nobilă cu o ofertă imbatabilă

Pentru a ajuta mai multe fundații care luptă împotriva rasismului și fac eforturi pentru egalitatea drepturilor, Humble Bundle vine cu o ofertă de nerefuzat în materie de jocuri.

Pachetul intitulat Fight for Racial Justice este disponibil pentru achiziție cu doar 30 de dolari și conține jocuri și cărți digitale în valoare de 1200 de dolari. Datorită modului în care funcționează Humble Bundle, suma de start este de 30 de dolari, dar nu te oprește nimeni să donezi mai mult decât atât. Toți banii vor merge la Bail Project, NAACP Legal Defense Fund și Race Forward, niște organizații foarte populare din SUA care luptă pentru drepturile persoanelor de culoare.

Oferta este valabilă până la 23 iunie, iar toate jocurile incluse pot fi adăugate în colecția ta de Steam. În plus, toate cărțile și câteva dintre jocuri sunt lipsite de orice protecție la copiere. În privința conținutului, deși sunt incluse câteva jocuri independente de care s-ar putea să nu fi auzit în trecut, există și câteva jocuri populare.

Printre altele, lista include BioShock Remastered, Elite Dangerous, NBA 2K20 sau Sonic & Sega All-Stars Racing. Pe partea de creații indie, s-ar putea să fi auzit de FTL, Hyper Light Drifter sau Spelunky. În orice caz, lista cu siguranță include ceva pentru fiecare.

În privința eficienței acestui pachet de a strânge bani pentru o cauză nobilă, la momentul redactării acestui material, s-au strâns deja aproximativ un milion de euro și s-au vândut 33.000 de pachete, cu șase zile rămase. În final, este mai puțin relevant ce tipuri de jocuri de încântă cel mai mult, important este că le poți accesa rapid sau le poți adăuga la colecție pe termen lung, pentru a te juca în săptămânile și lunile următoare. Important este că, prin acest gest micuț, poți contribui la soluționarea problemei rasismului sistemic din Statele Unite ale Americii, în timp ce protestele continuă în marile orașe americane.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele