Noul Humble Bundle folosește bani din jocuri în lupta anti Trump

Noul Humble Bundle folosește bani din jocuri în lupta anti Trump

Cu doar 30 de dolari pe un set foarte stufos de jocuri din Humble Bundle, puteți ajuta lupta împotriva măsurilor impuse recent de Donald Trump.

Deși nu sunt sigur că este prima oară când cei de la Humble Bundle se implică într-un protest politic, cu siguranță nu au mai făcut vreodată declarații similare. ,,Angajații noștrii, partenerii de afaceri și milioanele de clienți vin din toate colțurile lumii.” Aceasta a fost declarația lui Jeffrey Rosen de la Humble Bundle pentru Ars Technica. ,,Stăm împreună înspăimântați în fața măsurilor anti-imigranți introduse de Trump. Le clasificăm ca fiind ne americane și păguboase pentru o afacere globală ca a noastră.

De-a lungul anilor, cei de la Humble Bundle au strâns milioane de dolari pentru o serie importantă de organizații precum Crucea Roșie America și Girls Who Code. Cea mai mare parte a banilor din noul pachet intitulat Humble Freedom Bundle se vor duce la ACLU, dar vor exista și donații pentru Doctors Without Borders și International Rescue Comitee. ACLU este o abreviere pentru American Civil Liberties Union, o entitate non-profit menită să apere libertățile cetățenilor prin toate mijloacele posibile, de la procese împotriva măsurilor statului, până la proteste și soluții de informare a cetățenilor. În primul weekend după implementarea interzicerii intrării în țară a persoanelor din 7 țări majoritar musulmane, ACLU a primit donații în valoare de aproximativ 19 milioane de dolari, conform CNN.

Valoarea minimă pe care o puteți cheltui pe Humble Freedom Bundle folosind acest link este de 30 de dolari. În total, veți primi jocuri și cărți în format digital în valoare de aproximativ 600 de dolari. Majoritatea jocurilor incluse sunt creații independente de la studiouri micuțe. Lista include The Witness, Stardew Valley, The Stanley Parable și nu numai. Cei de la Humble Bundle vor echivala banii strânși de la internauți printr-o donație de până la 300.000 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: