Google Maps a fost actualizat cu o funcție de care nu ai neapărat nevoie

Google Maps a fost actualizat cu o funcție de care nu ai neapărat nevoie

Google Maps este utilizat în principal ca o aplicație de navigație care permite utilizatorilor să meargă mai ușor de la punctul A la punctul B. Google Maps vine, de asemenea, cu o serie de alte caracteristici utile, unele dintre ele nefiind neapărat utilizate în mașini.

Una dintre ele este Cronologia, care face posibilă pentru toată lumea să vadă locurile în care au călătorit deja și să obțină mai multe informații despre vizitele lor.

Actualizare acum pentru un serviciu pe care îl vei folosi în viitor

Google a actualizat acum Cronologia cu o funcție de care s-ar putea să nu ai neapărat nevoie în aceste zile, dar care ar putea fi cu adevărat utilă atunci când lucrurile revin la normal și putem în cele din urmă să plecăm într-o vacanță în siguranță.

Este vorba de fereastra de Călătorii în Cronologie, iar scopul său este cât se poate de simplu: îți permite să vizualizezi vacanțele anterioare, împreună cu fotografii, distanța totală parcursă și mijloacele de transport.

Datorită acestei actualizări, poți, în esență, să împărtășești cu oricine datele despre vacanță, permițând crearea unui catalog bogat de locații în care ai fost în vacanță și pe care le-ai putea recomanda și altora – sau cu care te poți lăuda, pur și simplu.

“Pentru cei care nu călătoresc în acest sezon de vacanță, puteți utiliza funcții noi în Google Maps sau Google Photos pentru a face o plimbare cu ajutorul amintirilor. Dacă utilizați Maps pe Android, puteți accesa în curând noua filă “Călătorii” din Cronologie pentru a vedea un rezumat al vacanțelor dvs. anterioare, împreună cu informații despre locurile pe care le-ați vizitat, numărul total de kilometri parcurși și modalitățile de transport pe care le folosit ”, a anunțat Google săptămâna aceasta.

“Dacă alegeți să activați setarea Istoricul locațiilor, puteți utiliza Călătorii în cronologie ca instrument util dacă vă simțiți nostalgic sau doriți să împărtășiți recomandările de vacanță cu prietenii sau familia”.

Această funcție este disponibilă în prezent exclusiv pe Android, dar este foarte probabil să apară și pe iPhone la un moment dat în actualizările viitoare publicate în App Store.

Etichete: