Godină a dat viralul momentului: „Mă antrenez”. Ce zice de noaptea de Paște

Godină a dat viralul momentului:

Marian Godină a rezumat situația în care ne aflăm cu un video publicat pe Facebook. Confirm declarațiilor oficiale din 14 aprilie, Poliția și Jandarmeria va da lumină românilor de Paște. Și asta a nemulțumit o mulțime de cetățeni.

Godină nu a criticat direct decizia Ministerului Afacerilor Interne de-a deveni un livrator de lumină pentru Biserica Ortodoxă Română. A publicat însă un video în care se antrenează pe bandă cu o lumânare aprinsă. Putem doar presupune că e parte din antrenamentul la care MAI își va supune, eventual, angajații ca să facă față presiunii de-a acoperi atâtea case de Paște. Godină a spus doar: „Mă antrenez”.

Godină a observat și ironia situației

Într-un alt mesaj publicat pe Facebook, Godină a spus: „La multe dintre postările mele sau articolele din presă care îmi preluau postări, apăreau comentarii răutăcioase de genul «jos suntem ca popor dacă am ajuns să luăm lumină de la Godină». În noaptea de Înviere voi fi de serviciu. Să vă aud acum, haterilor!”

Nemulțumirile generate de înțelegerea dintre BOR și MAI pornesc de la faptul că, deși România e în stare de urgență și aceasta a fost prelungită cu încă 30 de zile, sunt acum alocate resurse consistente pentru a da lumină dintr-o parte într-alta. E o înțelegere din care BOR câștigă un capital enorm de imagine și MAI demonstrează că legea se poate aplica disproporționat.

Reacțiile din cauza acestei situații nu au întârziat să apară. ”Sunteți niște cretini! Ne ucideți!”, i s-a spus într-o conversație telefonică de către o prietenă deputatei PNL Adriana Săftoiu, la scurt timp după publicarea modului în care va avea loc Paștele în acest an.

Mesajul cu pricina venea de la o absolventă de Teologie. Săftoiu a relatat întregul episod într-o postare pe Facebook. ”Prietena mea, absolventă de Teologie, mă sună: ”«Sunteți niște cretini! Încălcați porunca a 6-a, să nu ucizi! Asta faceți voi acum cu organizarea de Paște! Ne ucideți”» Atât mi-a spus și a închis”, a scris Săftoiu. Deputatul PNL nu a făcut comentarii suplimentare, lăsând se se înțeleagă însă că nici ea nu este de acord cu decizia anunțată de ministrul Vela.

Citește și:
Etichete: