Glumițe între ”IT-iști”: cum îl ironizează Cioloș pe Barna, după ce s-a făcut că tastează

Glumițe între ”IT-iști”: cum îl ironizează Cioloș pe Barna, după ce s-a făcut că tastează

În urmă cu aproximativ o lună, un clip în care Dan Barna se face că tastează la calculator, într-un mod aproape comic, a devenit viral. Atunci, a dat naștere unei serii stufoase de ironii și glume, dar se pare că Cioloș nu l-a iertat nici până acum.

Spectacolul continuat astăzi de Dacian Cioloș a început la mijlocul lunii aprilie. La momentul respectiv, un clip în care Dan Barna apare mimând că tastează la un laptop a fost intens distribuit în mediul online. Foarte mulți oameni au făcut glume pe seama respectivul clip viral, s-au creat GIF-uri, meme și o serie stufoasă de ironii mai mult sau mai puțin agresive la adresa liderului USR.

Situația de atunci s-a denaturat atât de tare încât Dan Barna s-a simțit nevoit să comenteze incidentul printr-o postare pe Facebook. „Un pic de haz în vremuri de necaz. S-a răspândit pe net o secvență în care apar pentru două secunde apăsând pe lângă tastatura laptop-ului din fața mea, în maniera pianistă. A fost un gest reflex de concentrare asupra mesajului pe care mă pregăteam să îl transmit care arată însă, într-adevăr, foarte hazliu”, a explicat atunci Dan Barna.

Având în vedere ritmul alert în care apar informații noi în mediul online, ai fi crezut că acel subiect este încheiat de mult și uitat de toată lumea. unul dintre cei care nu au uitat însă este Dacian Cioloș, care tocmai a postat un nou clip pe Facebook în care face referire cu o doză semnificativă de sarcasm la gestul lui Barna.

„Le-am promis elevilor de la C.N.”Silvania”-candidat pentru „Şcoală-ambasador a Parlamentului European” din Zalău, de Ziua Europei, că voi documenta video cum arată o zi în Parlamentul European”, explică Cioloș în clipul postat pe Facebook pe care îl poți vedea mai sus. „Acum eu chiar bat la taste, eu chiar scriu pe bune”, adaugă liderul grupării politice Plus în același clip când este surprins în spatele unui laptop.  Secvența cu pricina este chiar în primul minut al clipului, la secunda 40.