Galaxy Note 20 Ultra, pentru cei cu buzunare adânci: de ce există versiunea din marmură și aur roz

Galaxy Note 20 Ultra, pentru cei cu buzunare adânci: de ce există versiunea din marmură și aur roz

Rușii de la Caviar sunt cunoscuți pentru gadgeturi extravagante pe care le au în ofertă și nu au așteptat foarte mult până să ofere niște versiuni exagerat de scumpe de Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

La fiecare câteva luni, cei de la Caviar dezvăluie niște ediții limitate ale celor mai atractive terminale ale momentului, uneori, chiar și înainte de lansarea lor oficial. Din acest motiv, de exemplu, în urmă cu câteva săptămâni au dezvăluit oferta lor pentru iPhone 12, terminalul ce urmează să fie lansat peste câteva luni.

Pentru că abia s-a lansat noul Galaxy Note 20 Ultra, Caviar a dezvăluit mai multe versiuni ale gadgetului inspirate de obiective turistice din diferite colțuri ale lumii. În mod previzibil, rezultatul final costă o avere, indiferent de modelul pentru care optezi. note 20 caviar

În total, este vorba de patru modele transpuse în colecția Galaxy Note 20 Ultra Eternity. Partenonul recunoscut pentru marmura de culoare albă a inspirat una din variante, Hagia Sofia a inspirat o iterație cu marmură neagră, în timp ce Orașul Interzis din China a inspirat o versiune de Galaxy Note 20 Ultra cu marmură verde. Aceasta din urmă este o referință la pietrele de jad verde omniprezente în acel spațiu medieval. Nu putea lipsi un model dedicat catedralei Sfântul Petru din Piața Roșie, Moscova. Acesta din urmă utilizează marmură roșie.

Indiferent care sunt afinitățile tale pentru materiale prețioase, spre deosebire de alte creații realizate sub brandul caviar, acestea arată semnificativ mai bine. Aproape că mi-aș dori și eu un telefon cu carcasă din marmură, deși cred că se crapă destul de repede. Prețul pentru fiecare dintre aceste variante este însă foarte descurajator, între 5750 de dolari și 6260 de dolari, în moneda locală. Fiecare dintre cele patru modele detaliate mai sus va fi realizat în 99 de exemplare, numerotate, pentru a evidenția faptul că discutăm de gadgeturi în ediție limitată.

caviarglaas

Citește și: