FOTO Noua Dacia Sandero, din nou pe străzile din România: cum a fost surprinsă

FOTO Noua Dacia Sandero, din nou pe străzile din România: cum a fost surprinsă

Dacia se pregătește intens pentru lansarea noilor modele și face o serie de teste în această perioadă. Noua Dacia Sandero, spre exemplu, a fost surprinsă din nou în trafic.

Așa cum se întâmplă de obicei în această etapă, noile modele sunt scoase pe străzi în haine de camuflaj. Așa a fost surprinsă recent și noua Dacia Sandero – Sandero Stepway. Pozele ar fi fost realizate pe Autostrada A1, potrivit profit.ro.

Este doar unul dintre modelele noi pe care Dacia se pregăște să-l lanseze în toamnă. Acestea ar fi trebuit prezentate la Salonul Auto de la Paris, dar cum acesta a fost anulat, ar fi de așteptat ca Renault să aibă propria prezentare, posibil online.

Dacia Sandero, aproape de lansare

Nu e pentru prima dată când noua Dacia Sandero e surprinsă în trafic pentru teste. S-a mai întâmplat anul acesta, semn că Renault are planuri mari pentru constructorul autohton. Rămâne de văzut dacă noile modele vor fi prezentate la pachet sau separat.

Cel mai probabil, vor fi luate în calcul costurile de marketing, într-o perioadă și așa grea. Nici despre prețuri nu se știe nimic la acest moment, deși se zvonește că noul model Sandero ar putea avea un preț de pornire de sub 10.000 de euro.

Dacia Sandero 2020 lansare

Odată cu noul Sandero, Dacia intră într-o eră nouă. Renunță la platforma pe care Renault a lansat-o în 1998 și trece la CMF-B, adică cea utilizată deja pe versiunea Clio. Asta înseamnă că vom vedea, în sfârșit, și mașini hibrid vândute sub marca Dacia. Cât despre data de lansare, publicația Motors Actu notează că pe 7 septembrie va fi marele moment. Mașina ar ajunge în anumite țări, la vânzare, până la finalul anului.

Deocamdată, nu e clar dacă și România va fi pe listă, dar dat fiind că Dacia n-a mai avut niciun model nou de ceva ani, e posibil să încerce să acopere cât mai mult în primă fază.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: