Elon Musk îți arată că nu știe să vândă doar mașini: ce e Tesla Tequila

Elon Musk îți arată că nu știe să vândă doar mașini: ce e Tesla Tequila

Elon Musk e considerat drept antreprenorul vizionar care a reușit să facă din Tesla un brand respectat la nivel mondial și să detroneze producători cu zeci de ani de experiență. A venit acum cu Tesla Tequila și a demonstrat că nu știe să vândă doar mașini.

Musk e considerat principalul motor de marketing din spatele Tesla. Asta pentru că, între altele, reușește să atragă atenția și să genereze dezbateri de orice fel de fiecare dată când apare, vorbește sau postează ceva. Acum, s-a gândit să scoată pe piață și un sortiment de băutură alcoolică.

E vorba de Tesla Tequila care e, după cum îi spune numele, un sortiment de Tequila. Fără niciun anunț preliminar, fără niciun fel de campanie de marketing. Și a reușit să golească imediat stocurile. La foarte scurt timp după ce au fost puse la vânzare, sticlele Tesla Tequila au fost cumpărate.

Cât costă o sticlă de Tesla Tequila

Marca de tequila a producătorului american a fost imediat sold out. O sticlă costă nu mai puțin de 250 de dolari, dar, cum spuneam, stocurile s-au epuizat rapid. Musk anunțase în glumă, pe Twitter, în urmă cu doi ani că va scoate așa ceva pe piață, dar nimeni nu l-a luat în serios pentru că nici el nu și-a dorit asta.

Acum, însă, s-a ținut de cuvânt, iar tequila s-a vândut ca pâinea caldă.

Băutura alcoolică e produsă de Destiladora del Valle de Tequila, un producător major de tequila şi alte băuturi spirtoase și, după cum anunță Tesla, va fi fabricată de Nosotros Tequila, care este dintre cele peste 200 de mărci ale Destiladora del Valle de Tequila. Cunoscut şi sub numele Casa Maestri, producătorul fabrică deja o gamă largă de branduri de tequila şi de bourbon, vodcă şi whisky canadian.

Deocamdată, Tesla Tequila se vinde doar în New York, California şi Washington.

Elon Musk a mai avut idei ciudate – celebrele aruncătoare de flăcări sau colecția de pălării. Nu-l interesează foarte mult cum sau dacă se vând aceste lucruri. Îl interesează, de fapt, să păstreze atenția îndreptată spre Tesla.

Și reușește de fiecare dată acest lucru.

Citește și: