E gratis la Digi fix înainte de sărbători. Poți profita chiar acum ca să nu regreți mai târziu

E gratis la Digi fix înainte de sărbători. Poți profita chiar acum ca să nu regreți mai târziu

Pe lângă prețurile mici la abonamente, Digi | RCS-RDS s-a mai remarcat și cu o suită însemnată de opțiuni. Și multe dintre ele sunt gratuite în funcție de abonament.

Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, dar nu numai, nu strică să beneficiezi de un loc online prin intermediul căruia să împărtășești cu familia și toți cei dragi acele fișiere importante. Fie că e un video sau sunt poze, fie că e o melodie din calculator sau altceva. Și când zic asta mă refer la o soluție de stocare în cloud.

Însă nu ideea de cloud e importantă, ci că Digi | RCS-RDS oferă gratis stocare online la Fiberlink 500 și Fiberlink 1000. Dacă ai cel mai ieftin abonament, atunci un pachet de 50 GB costă 3 lei pe lună, ceea ce-i chiar o nimica toată fața de ce cer alte servicii similare de la companii ca Google, Apple sau Microsoft.

Ca să-ți faci o idee de cost între Digi | RCS-RDS și alte servicii, la Google plătești pentru aceeași cantitate de spațiu circa 3,5 lei pe lună. La Apple plătești aprox. 4,2 lei, iar la Microsoft tot cam atât (vinde pachet de 100 GB pe lună cu 1,99 dolari).

Cum activezi și cum profiți de opțiunea de la Digi?

Spațiul maxim pe care îl poți obține e de 5 TB pentru care plătești 120 de lei pe lună. Prețul pentru cantitatea asta e același pentru orice tip de abonament. Dar dacă n-ai Fiberlink 1000, cei 50 GB te costă doar 3 lei pe lună. E prea puțin ca să nu profiți

Odată ce ți-ai configurat contul, ai acces de oriunde la fișierele tale, fie că sunt poze și videouri, fie că sunt documente. Ai aplicații atât pentru Android și iOS, cât și pentru Windows. Practic, ca la oricare alt serviciu similar.

Folosești aplicația Digi Storage, iar conținutul îl partajezi prin linkuri. Astfel, toți cei cărora le trimiți un link pot vedea fișierele de-acolo. Totodată, indiferent de sistemul de operare pe care îl folosești, poți sincroniza datele automat și partaja orice fișier, pe toate dispozitivele: computer, tabletă sau smartphone. Ai toate detaliile pe site aici.

Etichete: