E gratis chiar acum la Digi: toți clienții trebuie să afle urgent. E valabil pentru orice factură

E gratis chiar acum la Digi: toți clienții trebuie să afle urgent. E valabil pentru orice factură

În 2020, mai mult decât în oricare an, cu siguranță te-ai bazat mai multe pe instrumente digitale ca să-ți faci treaba. În acest context, Digi | RCS-RDS are ceva special pentru toți clienții. Și e cazul să afli despre opțiune, care-i oferită gratuit.

Din fericire, pentru perioada în care trăim, sunt numeroase servicii online care te scutesc de ieșitul din casă sau ajunsul la vreo casierie fizică. Digi | RCS-RDS are la dispoziție câteva instrumente pentru clienți ca să limitezi cât de mult poți deplasările.

Ca să-ți activezi factura electronică, ai o pagină dedicată. Îți introduci numărul de client, CNP și adresa de mail. Dar posibil să te ajute și mai mult să setezi o plată automată. Factura e mereu la aceeași valoare, așa că poți face asta. Dar și chiar dacă e mai scumpă, nu e o problemă.

Cum profiți de oferta de la Digi | RCS-RDS pentru plata facturii?

E vorba acum de plata recurentă pe care o poți activa pe contul tău Digi | RCS-RDS. Ai o pagină dedicată aici, iar mai jos ai detaliile despre cum să faci asta.

Astfel, nu mai contează dacă uiți de factura Digi. Sistemul funcționează automat atât timp cât cardul tău are bani pe el și este valabil. Așa nu mai riști să fii deconectat de la serviciile digitale pentru că ai uitat să plătești.

Cum activezi plata recurentă? Efectuezi o plată de factură cu card online pe Digi România. În prima fereastră care apare după ce apeși plătește, bifezi activarea plății recurente.

Apoi îți poți seta limita valorii pe care o plătești lunar și durata recurenței. Asta a fost tot pentru factura Digi | RCS-RDS.

Facturile le poți vedea oricând în cont și poți primi mail ca să le ai la îndemână.

Totodată, ca să primești factura, ai și opțiunea de a o avea pe WhatsApp. Ca să faci asta, adaugă în lista de contacte numărul 0316300505. În momentul emiterii facturii, vei primi în contul de WhatsApp un mesaj de informare. Pentru a putea vizualiza PDF factura Digi, va trebui să introduci textul „FACTURA”. Astfel, înştiinţarea prin WhatsApp a fost activată.

Citește și:
Etichete: