Digi | RCS-RDS le dă gratis: anunțul care îi lasă fără cuvinte pe toți românii

Digi | RCS-RDS le dă gratis: anunțul care îi lasă fără cuvinte pe toți românii

Digi | RCS-RDS este mai cunoscută, multor români, prin serviciile sale de telefonie, internet sau cablu. Dar, odată cu criza medicală, ar putea fi o companie cunoscută pentru mai mult de atât. Pe 22 mai a mai făcut un demers în acest sens.

În urmă cu aproape o lună, Digi | RCS-RDS a anunțat numărul 0800070030, folosit în proiectul „Voluntarii Împreună” desfășurat la nivelul DSU, care să vină în ajutorul oamenilor. Linia e deschisă de la 8 la 24, de luni până sâmbătă, pentru cei care vor să beneficieze de suport psihologic și sprijin social.

Grupul Digi | RCS-RDS duce mai departe acest demers. Pe 22 mai a anunțat că oferă gratis kit-uri pentru terapie intensivă mai multor spitale din țară.

„Vești bune! Au fost livrate primele kit-uri ATI pe care Digi le donează spitalelor din țară (Institutul de Pneumoftiziologie «Marius Nasta» din București, Spitalul Clinic OMF din București, Spitalul Clinic Filantropia din Craiova, Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov). În zilele următoare, vor fi montate și echipamentele donate Spitalului Municipal Oradea și Spitalul Victor Babeș Timișoara. Așa înțelegem noi, Digi, să fim solidari cu cei care au grijă de sănătatea noastră”
Digi | RCS-RDS într-un mesaj pe Facebook

digi gratis

2020 ar putea fi un an foarte important pentru Digi | RCS-RDS

La începutul lunii mai, grupul Digi | RCS-RDS a spus că a devenit al doilea operator din România pe baza abonamentelor (postpaid). Și asta în concurență cu Orange, Vodafone și Telekom. La data de 31 decembrie 2019, compania avea aproximativ 3,4 milioane clienți pentru serviciile de telecomunicații mobile în România.

Spre comparație, pentru 2019, Orange a anunțat peste 10,49 milioane de clienți (fără împărțire între prepaid și postpaid) și Vodafone a anunțat 11 milioane de clienți (fără împărțire între prepaid și postpaid). În funcție, Telekom a raportat pentru 2019 4,9 milioane de clienți (2,49 milioane pe prepay, 2,42 milioane pe abonament).

Astfel, în 2019, grupul Digi | RCS-RDS a trecut peste Telekom, ca număr de abonați, și peste Orange sau Vodafone. Deocamdată, cel mai mult a câștigat prin portare, dar se remarcă și prin rețeaua 5G.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: