04 aug. 2020 | 17:16

Digi | RCS-RDS face surpriza momentului: telefoane ieftine date chiar acum la super ofertă

Ghidul cumpărătorului
Digi | RCS-RDS face surpriza momentului: telefoane ieftine date chiar acum la super ofertă

Grupul Digi | RCS-RDS a făcut un anunț surpriză pentru clienți. De data asta e vorba de telefoane ieftine, iar unele dintre ele sunt foarte bune.

„Bucurii nelimitate convorbiri nelimitate”, zice Digi | RCS-RDS de oferta de vară. Vorbim de aceleași abonamente foarte bune, cu internet în rețea 4G și 5G, dar și rate lunare avantajoase. Ideea acestei campanii e că vii cu numărul tău în rețeaua Digi | RCS-RDS și profiți de ofertă.

Abonamentul Digi Optim Nelimitat costă doar 5 euro pe lună. Dacă iei mai multe, 4 sau 5, poți ajunge să plătești doar 3 euro pe lună. Sunt și super telefoane pe listă, dar și câteva modele foarte ieftine și decente.

Ce poți să iei de la Digi | RCS-RDS acum

Oferta de acum e valabilă până pe 10 august. Se adresează clienților care se portează din altă rețea și oferta e valabilă în magazine.

Telefoanele se contractează pe 24 de luni cu abonamentul Digi Mobil Optim, cu plata integrală sau în 24 de rate fără dobândă.

E un avans pentru Huawei P 40 Pro în valoare de 103 lei și cu avans zero lei pentru Huawei 40 Lite si Huawei P 40 Lite 5 G.

Ratele, în valoare de 166 Lei/lună cu TVA pentru telefonul Huawei P40 Pro, 45,5 Lei/lună cu TVA pentru telefonul Huawei P40 Lite și 75 Lei/lună cu TVA pentru telefonul Huawei P 40 Lite 5G, includ contravaloarea telefonului mobil, fără alte costuri suplimentare și se acordă prin creditul de nevoi personale UniCredit Consumer Financing, direct în magazinele Digi.

Nu strică să arunci o privire și pe Motorola G8 Power de la Digi | RCS-RDS. E la zero lei avans și 37,5 lei rată lunară. Iar Motorola G8 Power Lite e tot la zero lei avans, dar e la 27 de lei rată lunară. În fine, grupul a pus pe site toate detaliile, unde vezi și ce modele sunt disponibile. Eventual, chiar să alegi un telefon 5G. Le poți consulta aici.