Digi | RCS-RDS dă internet gratuit și prea puțini clienți știu asta. E uimitor de simplu să obții și tu

Digi | RCS-RDS dă internet gratuit și prea puțini clienți știu asta. E uimitor de simplu să obții și tu

Digi | RCS-RDS are o super opțiune pentru abonați, dar prea puțini știu despre ea. Ca să nu îți mai bați capul cu un eventual cost suplimentar, te poți folosi de acest internet gratuit. Iată cum îl obții.

Operatorul are o infrastructură considerabilă pentru serviciile de internet. Tocmai de aceea e important să știi că sunt numeroase orașe acoperite și chiar cu conexiuni wireless. Aici intervine și ceea ce compania numește Digi Wi-Fi.

Dacă ai abonament Digi Net, te conectezi gratuit la Digi Wi-Fi prin rețeaua de internet wireless asigurată deja de operator. E disponibilă în cele mai importante zone din localitatea ta, dar și din România.

Ca să profiți de așa ceva, trebuie să ai unul dintre abonamentele de internet fix: Fiberlink 300 (30 lei), 500 (35 lei) sau 1000 (40 de lei).

Cum te conectezi gratuit la internetul Digi | RCS-RDS?

Dacă îndeplinești condiția, îți creezi contul Digi Wi-Fi din contul Digi. Dacă nu ai așa ceva, e simplu să-ți faci unul pe site-ul operatorului.

Din contul Digi Wi-Fi te duci la secțiunea Servicii/ Digi Wi-Fi și setezi un username și o parolă. Ține-le minte, că acestea îți asigură internetul gratuit.

Astfel, când ajungi într-o zonă cu acoperire (poți consulta acoperirea pe site aici), conectezi dispozitivul tău la Wi-Fi și îți va apărea rețeaua cu numele DIGI_WI-FI, pe care o vei accesa. Deschizi o pagină web și vei fi redirecționat către pagina de autentificare unde te vei conecta cu username-ul si parola pe care le-ai setat în cont.

Dacă bifezi pe telefon ca acesta să se conecteze automat la rețeaua respectivă, de fiecare dată când ești în zonă vei avea acces imediat. Numele de utilizator și parola sunt necesare la prima conectare. Apoi, reconectările se fac automat.

Poți folosi aceste beneficiu și pentru VoWiFi. Te conectezi la internetul wireless de care beneficiezi și dispui de acoperire mult mai bună pentru apeluri în interiorul casei sau unde te regăsești. Ca să nu mai ai probleme cu apelurile pierdute sau în care nu te auzi prea bine cu cealaltă persoană.

Etichete: