Digi | RCS-RDS are telefoane atât de ieftine, încât zici că a greșit prețul

Digi | RCS-RDS are telefoane atât de ieftine, încât zici că a greșit prețul

La fix înainte de Paște poți profita de-o ofertă de la Digi | RCS-RDS. Operatorul propune telefoane la zero lei și are câteva modele tentante.

Digi | RCS-RDS propune o colecție bogată de telefoane cu zero lei avans. Plătești o rată lunară și, gata, ai telefon nou. Poți cumpăra, de exemplu, Nokia 4.2 cu doar 54 de lei pe lună. Sau poate un Samsung A20 E cu 62 de lei pe lună. Totodată, există și un Xiaomi Redmi 8 cu 54 de lei pe lună.

Din oferta operatorului nu lipsesc telefoanele vândute sub marcă proprie și avem așa: Digi R2, Digi C2 și Digi K2. Cum poate ți-ai dat seama, cel din urmă este cel mai bun. Dacă alegi să iei oricare dintre acestea pentru rețeaua mobilă a RCS-RDS, prețurile sunt următoarele: 45 lei, 33 lei, respectiv 83 lei rată lunară.

Ce beneficii ai la un abonament Digi | RCS-RDS

Oferta Digi | RCS-RDS de acum, înainte de Paște, presupune să te portezi în rețea cu numărul tău de telefon și, dacă tot faci asta, să alegi un telefon nou. Ai modele cu zero lei avans, dar și câteva pentru care dai maximum câteva sute de lei.

Ai nelimitat convorbiri în toate rețelele naționale, fixe sau mobile, ai chiar și convorbiri internaționale, iar internetul de la Digi | RCS-RDS este nelimitat. Sigur, la cea mai bună viteză e limitat, ai doar câteva zeci de GB. Dar poți rămâne conectat și după ce-l termini.

Înainte să te decizi asupra telefonului e bine să știi că abonamentul costă 5 euro pe lună. Se numește Optim Nelimitat. Dacă iei mai multe abonamente, prețul scade: de exemplu, dacă iei până la cinci abonamente plătești doar 3 euro pe lună.

Oferta de la Digi | RCS-RDS este valabilă în perioada 6 – 18 aprilie. Telefoanele se contractează pe 24 de luni cu unul dintre abonamentele Mobil Optim, cu plata integrală sau în 12 de rate fără dobândă și cu avans zero. Ratele includ contravaloarea telefonului mobil, fără alte costuri suplimentare și se acordă prin rate Digi, direct în magazinele operatorului sau online.

Ai toate detaliile pe-o pagină dedicată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: