Digi dă gratis așa ceva, dacă ai ce trebuie pe telefon. Cum verifici și profiți de oferta momentului

Digi dă gratis așa ceva, dacă ai ce trebuie pe telefon. Cum verifici și profiți de oferta momentului

Digi | RCS-RDS alături de alți operatori din România încearcă să se remarce pe piață prin diverse oferte. De data aceasta e vorba de internetul pe telefon și chiar poți profita din plin de ce-are de oferit.

Dacă nu ai fost la curent cu ce-a mai anunțat Digi | RCS-RDS în ultimul an, operatorul a reușit, în vara lui 2019, să implementeze primele componente din ceea ce va deveni rețeaua 5G. Dacă ești în București, și alte câteva orașe mai mari din România, te poți bucura deja de această conectivitate. Vestea mai bună e însă când vine vorba de internetul pe care îl primești gratuit.

Dacă alegi Digi Optim Nelimitat, ai o oferă excelentă acum. Primești trafic lunar de 80 GB la viteze 5G. E o creștere considerabilă de la 50 GB, cât era în trecut.

optiunea 5g 80 gb digi rcs-rds

Digi | RCS-RDS oferă deja internet nelimitat, dar în momentul în care consumi traficul asigurat la viteze 4G te bucuri de internet la viteze ceva mai mici. Așa că e important să știi că ai 80 GB pe 5G și acum îți mai rămâne doar să cauți punctele din orașe unde ai o astfel de conexiune.

Pe ce telefoane te bucuri de internet mai rapid de la Digi | RCS-RDS?

Oferta de telefoane pe care Digi | RCS-RDS o are pe site e consistentă. Vorbim de 15 modele care sunt deja compatibile cu 5G. Ai, de exemplu, Samsung S20 Ultra sau Samsung Note 20 Ultra. Totodată, poți cumpăra un telefon pliabil Motorola Razr cu doar 3.400 de lei avans și 300 de lei rata lunară.

Când vine vorba de Huawei ai atât P40 Pro, cât și P40 Lite. Cel din urmă costă 350 de lei avans și 104 lei pe lună. Tot de la Motorola mai e și Edge, cu 640 de lei avansul și 138 lei rata pe lună.

Dintre toate, dacă n-ai foarte mulți bani, de la Digi | RCS-RDS ar trebui să alegi un Motorola G 5G. Costă doar 129 lei avans și 89 de lei rata lunară. Și te bucuri de internet la viteză mult mai mare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: