23 mart. 2020 | 13:49

Decizia Mega Image pentru toți clienții. Ce trebuie să știi începând de acum

CHESTII
Decizia Mega Image pentru toți clienții. Ce trebuie să știi începând de acum

Pe cât posibil ar trebui să eviți magazinele. Însă ai nevoie de alimente și alte produse. Așa că am căutat ce opțiuni ai. Una de la Mega Image te ajută să iei ce vrei, iar cumpărăturile să-ți vină acasă.

Mega Image pune la dispoziția clienților un Supermarket Online de unde îți poți comanda produsele de care ai nevoie. Plătești online și livrarea se face fără contact. Intervalele de livrare sunt afișate pentru o perioadă de șapte zile și se actualizează zilnic în site.

Dacă toate intervalele afișate de Mega Image sunt „indisponibile” înseamnă că acestea sunt ocupate la capacitate maximă, în perioada afișată.

E bine să știi și că, în cazul în care ai selectat un interval orar, ai timp 30 de minute pentru plasarea și finalizarea comenzii. Ține cont și că livrările pot avea întârzieri. Pot exista, de asemenea, situații în care Mega Image nu va avea posibilitatea de livrare în ziua selectată. Astfel, a trebui să amâni pentru următoarea zi sau să alegi o altă zi de livrare. Vei fi anunțat prin mail sau SMS.

Ai toate detaliile pe site.

Mega Image cu „Drive-in” în București

Ca măsură de prevenție, în  perioada 18 – 30 martie vor fi disponibile pentru cumpărăturile din Supermarket Online doar punctele de pick-up de mai jos. Intervalul orar e limitat.

  • Prelungirea Ghencea
  • Paleologu
  • Theodor Pallady
  • Dristor
  • Plaza Romania
  • Caramfil

Schimbări în magazine

Mega Image a anunțat și că toate magazinele au panouri transparente la casele de marcat. Totodată, pentru mai multă siguranță în magazine, a luat măsuri suplimentare de prevenție. Astfel, noul program de funcționare în toate magazinele, atât Mega Image, cât și Shop&Go, este între orele 08:00 – 22:00.

În plus, au fost schimbări și la zona de auto-servire. Astfel, măslinele de la vitrinele de auto-servire se vând doar în caserole preambalate și precântărite. Fiecare produs de panificație sau patiserie va fi ambalat individual în pungă de hârtie. Vitrina cu mâncare gata pregătită va fi temporar închisă.

Nu în ultimul rând, magazinul susține că dezinfectează și igienizează din oră în oră toate suprafețele și obiectele comune. Sunt și acestea detaliate pe site.