Dacia specială la care românii pot doar să viseze: e surpriza finalului de an de la Renault

Dacia specială la care românii pot doar să viseze: e surpriza finalului de an de la Renault

A fost un final de an plin pentru Dacia. A anunțat trei modele noi, a prezentat local chiar și modelul electric, dar un alt model se remarcă în ultimele zile din 2020.

În 2020, Dacia a anunțat că retrage modelul MCV. A fost lansat, până acum, în două versiuni, dar se pare că nu a avut un succes atât de mare. Nu se poate spune același lucru despre modelul vândut în Rusia.

În 2010, Lada a lansat Lada Largus. Acum, un deceniu mai târziu, mașina primește un facelift. Totuși, spre deosebire de mașinile vândute în Europa, modelul acesta e mai special. Are un motor de 2 litri. Și, dacă nu știai, Lada e din 2017 un brand controlat de Renault, de unde și proiectele similare.

Lada ar putea prelua de unde lasă treaba Dacia MCV

lada largus cross dacia logan mcv

Dacă Dacia nu va mai avea modele MCV, foarte probabil ca designul de acum de pe Logan sau Sandero să fie dus mai departe de Lada în Rusia. Ne putem aștepta, în următorii ani, și la un MCV (Largus Stepway, eventual) care să arate mai mult ca Sandero Stepway.

După cum vezi din imaginea de mai sus, Lada Largus a primit un redesign la partea din fața. Și e mai înaltă decât Dacia MCV. Dar, în esență, e aceeași mașină.

În Rusia, Lada are un fel de interpretare pentru versiunile Stepway populare la Dacia. Le numește Cross, după cum notează publicația L’Argus. Și câteva idei de design ar putea fi preluate pe un model viitor produs în România.

Până la mai multe informații despre acest automobil Lada, vedem că actualizarea de acum este menită să îmbunătăţească poziția acestui MCV pe piața din Rusia, dar și să-l aducă mai aproape de 2020 decât de anii 2010.

Largus a beneficiat de blocuri optice faţă modificate, cu design apropiat de cele ale lui Logan de generaţia a doua, dar şi o bară de protecţie frontală cu decor specific actualelor XRAY şi Vesta, aşa-numitul X-Face.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: