Dacia rupe gura târgului cu așa ceva: modelul pentru care-ți vinzi tot ce ai

Dacia rupe gura târgului cu așa ceva: modelul pentru care-ți vinzi tot ce ai

Dacia e considerată o marcă extrem de avantajoasă prin raportul calitate/preț. Dar își mai permite, din când în când, să exploreze noi zone, așa cum face cu acest nou model de Duster.

Modelul Duster e ajuns deja la cea de-a doua generație și până când va fi lansată și a treia serie, Dacia are câteva surprize. Are pregătit pentru 2021 un facelift al actualei generații care cu siguranță va atrage toate privirile. Practic, e peste ce poți cumpăra acum.

Duster e unul dintre cele mai vândute SUV-uri la nivel european și nu numai.

Așa că avea nevoie de un upgrade.

Dacia rupe gura târgului cu acest facelift la Duster

Cei de la Dacia sunt zgârciți în declarații când vine vorba de facelift-ul pregătit pentru Duster. N-au apărut ceva poze oficiale, dar informații se scurg din interiorul companiei.  Poate cea mai importantă dintre ele e că versiunea ar putea avea cutie automată de tip EDC.

Dealerii ar fi fost deja informați despre asta:

”Profitați de face-liftul Duster și de asemenea de întoarcerea unei cutii EDC, argument cheie pentru clienții din segmentul C”, se arată într-o scrisoare trimisă acestora.

Spaniolii de la Motor.es spuneau recent că Dacia Duster facelift va veni cu faruri în formă specială, care vor prelua modelul Y de pe noile Sandero și Stepway. E acea semnătură specială de lumină LED integrată în secțiunea superioară, în formă de săgeată, în timp ce grila va oferi, de asemenea, un design mai sportiv și elegant.

Totodată, bara de protecție va primi o carcasă nouă pentru farurile de ceață. La interior, Duster va oferi un ecren tactil mai mare pentru sistemul de infotainment, cu noi opțiuni de conectivitate și un tablou de bord reproiectat. Mulți specialiști remarcă faptul că modelele Dacia au început să arate mai elegant. Iar prețul nu a crescut foarte mult, semn că producătorul autohton nu se abate de la strategia care-i asigură succesul: adică mașini bune la prețuri mai mult decât decente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: