Dacia Duster și surpriza pentru toți șoferii. Modelul care îi va lăsa pe toți uimiți

Dacia Duster și surpriza pentru toți șoferii. Modelul care îi va lăsa pe toți uimiți

În ciuda problemelor globale de acum, Dacia are un plan ambițios pentru următorii doi ani. Producătorul a planificat mai multe modele, printre care și un nou Duster.

Cea mai așteptată mașină de la Dacia e cea electrică, denumită Spring. Dar pentru cei care vor modele mai puternice, cum ar fi Duster, producătorul nu va dezamăgi.

Duster facelift, pregătit pentru lansare în 2021, ar fi inspirat puternic de la Logan 3. Vorbim de un interior ajustat, cu un schimbător nou de viteze și un bord mai modern, dar și o îmbunătățire pentru sistemul multimedia.

Totodată, noile modele Dacia vor fi construite pe platforma CMF-B0 de la Renault. Astfel, mașinile ar trebui să ofere un grad de siguranță mai mare, dar să poată fi adaptate și pentru motorizări noi, cum ar fi versiuni hibride sau chiar electrice.

Avantajul vine din faptul că în uzina în care se vor fabrica aceste modele va putea fi construit și un Clio, de exemplu, însă pentru companie beneficiul real vine din prețurile mai mici obținute de la furnizori. Dacia Duster va avea și versiune 4×4, dar și o motorizare pe GPL. E foarte puțin probabil să fie și-o versiune electrică sau hibridă.

Dacia și modelele pregătite pentru următorii ani

Chiar dacă acum discutăm de șapte modele, s-ar putea ca ce era prevăzut în calendarul inițial să nu fie respectat. Mai ales când vine vorba de mașina electrică, dar și cele care ar fi trebuit anunțate acum. Totuși, pe baza calendarului inițial publicat de presa franceză, vara acestui an ar trebui să aducă pe piață Dacia Lodgy 2 și Dacia Dokker 2. Aici vorbim însă de modele care nu sunt chiar de mass market.

Spre toamnă, ne putem aștepta la Dacia Sandero 3 și Sandero 3 Stepway. Iar în primăvara lui 2021 ar trebui să fie lansat Logan 3 MCV. Tot în primăvara anului viitor ar fi rândul Spring, mașina electrică. În fine, în 2022 ar trebui să avem o Dacia Duster cu facelift.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: