Dacia de senzație de care toți românii trebuie să știe. Te și muți în ea, dacă vrei

Dacia de senzație de care toți românii trebuie să știe. Te și muți în ea, dacă vrei

Dacă ești pasionat de camping sau călătorii lungi, spaniolii îți împărtășesc aceste hobby-uri și, de aceea, au inventat mașina potrivită pentru a înlocui cazarea sau campingul la cort.

Acum ai mașina cu care poți să mergi oriunde și care te salvează de grija cazării. Dacă îți dorești o mașină nouă și echipată pentru aventură, trebuie să știi că această camionetă o poți găsi la un preț redus: 18.990 de euro.

Este o Dacia Dokker modificată de Camperiz

La bază se află o Dacia Dokker Stepway. Autoutilitara Dacia în versiunea sa de pasageri este o mașină simplă cu dotări decente: un regulator de viteză, computer de bord și o unitate de infotainment cu un ecran tactil de 7 inci, compatibil cu Apple CarPlay și cu Android Auto.

La exterior dispune de protecții de plastic pentru pasajele roților și jante din aliaj de 16 inci.

Dacia Dokker Camper are finisaje simple și toate materialele plastice sunt dure. Acest lucru scade prețul final și garantează durabilitate în viitor. Pe deasupra, se dovedește a fi și simplu de curățat.

Autoutilitara echipată pentru aventură poate primi un motor diesel mai economic, de 1,5 litri BlueDCi de 95 CP sau noul motor 1.3 TCe cu patru cilindri și 130 CP de origine Renault-Mercedes, ce garantează o performanță mai bună, dar și un consum mai mare.

Cele mai multe modificări apar în spate

Dacia are în spate o bucătărie complet funcțională.

În spațiul portbagajului a fost adăugată o piesă mare de mobilier, împărțită în sertare detașabile. În sertarul din stânga este modulul de bucătărie, care include un robinet de apă rece, conectat la două rezervoare de 10 litri, care pot fi îndepărtate cu ușurință pentru umplere și golire.

În interior mașina dispune de iluminare cu LED și multe prize USB pentru a încărca dispozitivele mobile. Toate aceste sisteme sunt alimentate de o baterie suficient de puternică pentru a putea petrece un weekend fără a porni motorul. Bateria este reîncărcată de propriul alternator al vehiculului.

Este prima Dacia în care există o toaletă

Dacia Dokker Camper are un pat pliabil cu o saltea din spumă, cu dimensiuni de 1,10 metri lățime și 1,90 metri lungime. Mașina are chiar și o toaletă în spatele sertarului central. Toaleta este dotată cu un lichid anti-miros care trebuie golit în locuri special amenajate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: