Cum îți ștergi like-urile, mesajele și postările vechi de pe Facebook, de care nu mai ești mândru

Cum îți ștergi like-urile, mesajele și postările vechi de pe Facebook, de care nu mai ești mândru

Dacă nu te numeri printre cei care au crescut în generația TikTok, atunci e posibil să-ți fi deschis contul de Facebook în urmă cu mulți ani. Și e posibil să fi avut la acea vreme o activitate de care acum nu mai ești mândru. Mark Zuckerberg s-a gândit la asta și vine în ajutorul tău.

Imaginează-ți că ți-au deschis contul de Facebook în urmă cu, să zicem, peste cinci ani. Dacă te uiți în urmă la tot ce ai postat atunci sau la comentariile făcute la acea vreme, s-ar putea să nu-ți mai placă ce vezi. Iar Facebook știe că, între timp, mulți utilizatori s-au mai maturizat și au alte interese.

Și vine în sprijinul lor.

Zuckerberg îți dă acum ocazia să ștergi din activitățile de pe rețeaua de socializare din ultimii ani. Sunt niște pași simpli de urmat și, odată ce treci prin ei, scapi de activitatea veche de pe Facebook cu care nu te mai mândrești.

Cum ștergi de pe Facebook tot ce nu te mai face acum mândru

Facebook susține că a pregătit niște schimbări pentru funcția Activity Log, atât pentru Android, cât și pentru iPhone. Practic, noul feature te lasă să-ți ștergi postările vechi, like-urile și comentariile foarte vechi, de care sigur e posibil să fi uitat între timp. Poți să scrolezi prin ele și să le ștergi unul câte unul, după bunul plac.

Trebuie doar să te asiguri că ai ultima versiune de Facebook instalată, indiferent dacă rulezi iOS sau Android. Pașii sunt simpli.

  • Prima dată trebuie să mergi la Menu
  • Apoi selectezi See your profile
  • Intri pe cele trei punctulețe de lângă Add Story
  • Alegi Activity Log
  • Apeși pe Manage Activity
  • Selectezi Your posts

După ce urmezi acești pași, o să observi că Facebook începe să-ți arate din primele tale postări, momentul în care ai început munca în diverse locuri, dar și like-urile pe care le-ai dat. Filtrarea se poate face pe ani, categorii sau interacțiuni cu diverse persoane.

Dacă, să zicem, ți-ai făcut cont în 2005, poți căuta postările din acel an. Și le poți șterge pe cele care acum ți se par penibile sau puerile. Important de precizat că, odată șterse ele dispar definitiv.

Dacă vrei, totuși, să mai ai doar tu acces la ele – le poți arhiva doar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI