Cum îți este corpul afectat de folosirea telefonului

Cum îți este corpul afectat de folosirea telefonului

În zilele noastre, se pare că toată lumea are un smartphone. De la copiii de 8 ani până la cei în vârstă de 80 de ani, toată lumea este conectată constant prin intermediul telefoanelor lor. Dar te-ai gândit cum îți afecteaza forma mâinii folosirea îndelungată a telefonului?

Oamenii își folosesc telefoanele pentru muncă, distracție, comunicare, jocuri etc. Se pare că nu există nimic pe care aceste dispozitive să nu îl poată face.

Toată lumea dorește să pună mâna pe cel mai recent și cel mai bun telefon, dar există, de fapt, un motiv ciudat pentru care ar trebui să fim atenți la utilizarea telefonului: schimbă mâinile oamenilor.

Problema despre care e vorba se numește sindromul telefonului „pinky smartphone”

„Pinky smartphone” apare atunci când degetul tău mic are o lovitură în apropierea primei articulații din modul în care ții telefonul. Uită-te la mâinile tale chiar acum – observi diferențe între formele degetelor tale mici?

Acest fenomen ciudat se întâmplă când ții telefonul într-un mod greșit. Deci, ce este „pinky smartphone”? Ei bine, este degetul tău mic, îndoit sau curbat, cauzat de modul în care ții telefonul în mână.

Mulți oameni își echilibrează smartphone-urile pe degetele mici pentru a împiedica telefoanele să se clatine sau să nu cadă din mână. Ridică-ți telefonul și ține-l în mod natural. Dacă faci acest lucru, ai putea fi expus riscului de a obține acest sindrom.

Oamenii de pe Twitter au început să distribuie fotografii cu mâinile lor, susținând că telefoanele lor le-au îndoit degetele. Rayna a scris, de exemplu: „Degetul meu mic este îndoit vizibil din cauza modului în care țin telefonul”.

O altă utilizatoare de Twitter, Lucy, a scris: „Am un defect real la iPhone-ul meu. Degetul meu s-a îndoit și nu se va mai îndrepta. Trebuie să schimb modul în care țin telefonul”. Un alt utilizator Twitter, Haley, a scris: „Degetul meu este îndoit pentru că tot ce fac este să țin telefonul în mână toată ziua”.

Cu toții stăm atât de mult pe telefoane în zilele noastre, încât nu este de fapt atât de surprinzător faptul că corpurile noastre încep să reflecte utilizarea în exces a telefonului. Deși pare puțin îngrijorător, nu pare să existe de fapt efecte negative asupra sănătății oamenilor, ci doar o problemă a esteticii.

Citește și: