Cum a contribuit TikTok la găsirea unor cadavre ascunse într-o valiză: poveste incredibilă

Cum a contribuit TikTok la găsirea unor cadavre ascunse într-o valiză: poveste incredibilă

Poliția americană a făcut o descoperire uimitoare, iar la găsirea cadavrelor aruncate în mare a contribuit din plin TikTok, aplicația chinezilor.

Polițiștii americani au făcut o descoperire uimitoare pe plaja din Seattle. E vorba de două cadavre descoperite într-o valiză, respectiv o pungă. Cele două victime, în vârstă de 35, respectiv 27 de ani, fuseseră împușcate cu câteva zile înainte, a precizat Poliția.

Interesant e însă modul în care s-a făcut această descoperire.

Totul a ieșit la iveală după ce mai mulți adolescenți au vrut să filmeze un videoclip pe TikTok. Așa au zărit și cele două cadavre.

Cadavre găsite și cu sprijinul TikTok

Cele două victime, scrie presa americană, se numesc Jessica Lewis, de 35 de ani și Austin Wenner, de 27 de ani. Ele fuseseră împușcate și aruncate, probabil, de asasinii lor în mare. Tinerii care au găsit cadavrele au sunat la poliție când au simțit un miros puternic, după deschiderea valizei care conținea resturi umane. Întâmplarea a fost filmată și urcată pe platforma TikTok.

 „S-a întâmplat ceva traumatic care mi-a schimbat viața, Am găsit această valiză neagră. Glumeam că poate valiza ar avea bani, dar mirosul era copleșitor”, a descris videoclipul postat, unul dintre adolescenți.

Jessica Lewis era mama a patru copii. „Au fost doar oameni normali, drăguți. Nimeni nu merită să pățească ce au pățit ei”, a declarat mătușa acesteia, potrivit CNN.

Poliția din Seattle a declarat presei locale că se fac în continuare investigații și că nu a fost arestată încă nicio persoană.

Citește și: