Clipul care îți crește tensiunea: cum experimentezi natura de pe un tobogan, în confortul căminului

Dacă te plictisești în casă, s-ar putea să-ți crească un pic tensiunea de la clipul de mai sus, cu condiția să ai un televizor suficient de mare, ca să fii acolo.

În această perioadă dificilă pentru omenire, este recomandabil să nu ieși din casă, să te speli pe mâini și să petreci cât mai mult timp la distanță de alte persoane. Conceptul de distanțare socială a fost adoptat în fiecare colț al mapamondului, iar această situație nu pare să se încheie prea curând.

Chiar și dacă stai însă foarte mult timp între patru pereți, asta nu înseamnă însă că nu poți să-ți crești măcar un pic nivelul de adrenalină. Doar așa îți mai revine un pic pofta de viață și îți crește entuziasmul pentru experiențe virtuale.

Din această categorie a experiențelor absolut uimitoare pe care le poți trăi acasă face parte și plimbare cu rollercoasterul sau clasicul tobogan. Acestea le găsești în fiecare țară, unele mai ”traumatizante” decât altele. Elvețienii au dus însă ideea de tobogan la un alt nivel odată cu realizarea Rodelbahn Oeschinensee în mijlocul naturii, aproape de Alpii Elvețieni.

Dacă ai vreodată ocazia să ajungi pe acolo, vei putea să extrapolezi pe parcursul câtorva minute acele câteva secunde de bucurie pe care le trăiai când erai mic și te dădeai pe tobogan în parc. Pentru că s-ar putea să-ți fie dificil să ajungi în Elveția în perioada imediat următoare, o plimbare virtuală pe tobogan s-ar putea să fie al doilea cel mai bun lucru.

Clipul de mai sus care te bagă în mijlocul acțiunii a fost postat în urmă cu ceva timp pe canalul de YouTube The Video Dads – Daryl & Caleb. Este la rezoluție 4K și a fost imortalizat în așa fel încât să facă să simți că ești chiar tu acolo. Camera folosită în procesul de captură a fost un GoPro Hero 5.

Alexandru Puiu
06:00 03.04.2020
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video