Cele mai mici prețuri din România: benzină, motorină și produse de la Auchan, Kaufland și alte magazine

Cele mai mici prețuri din România: benzină, motorină și produse de la Auchan, Kaufland și alte magazine

Monitorul Prețurilor a venit ca o soluție pentru clienți să vadă unde-s cele mai ieftine produse. Poți alege zona, orașul, dar și benzinării. Acum, Consiliul Concurenței anunță câteva schimbări importante pentru platformă.

Consiliul Concurenței a anunțat că Monitorul Prețurilor, pentru produse alimentare în special, a fost actualizat. Ce te interesează pe tine e că poți compara prețurile practicate de magazinele din apropiere pentru fiecare produs dorit. Inițial, platforma permitea compararea prețului doar pentru un coș care conținea minimum cinci produse.

„Am îmbunătățit aplicația Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare pentru a veni în sprijinul consumatorilor, în această perioadă în care trebuie să ieșim cât mai puțin din casă. Acum, aplicația este mai ușor de utilizat, iar consumatorii se pot deplasa direct la magazinul unde au identificat produsul de care au nevoie, la prețul cel mai bun.”
Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței

Cum să folosești Monitorul Prețurilor ca să găsești cele mai mici prețuri din România (sau doar zona ta)

În prezent, Monitorul Prețurilor pentru produse alimentare afișează informații despre aproximativ 30.000 de produse comercializate în peste 1.700 de magazine. Magazinele acestea aparțin Carrefour, Kaufland, Penny, Selgros, Mega Image, Lidl, Cora, Auchan și Profi.

Totodată, rețeaua Supeco a devenit partener al proiectului. Astfel, preţurile produselor alimentare practicate de aceste magazine sunt acum disponibile online pe site-ul Monitorul Prețurilor. Platforma e disponibilă și sub formă de aplicație pe Android sau iPhone.

În funcție de ce nevoi ai, e bine să știi că pe site poți vedea prețul produselor alimentare, dar și prețul carburanților auto. În cazul în care ai nevoie de-o alimentare pentru mașină, poți căuta chiar și benzinării cu diverse servicii suplimentare.

În cazul benzinăriilor, pe Monitorul Prețurilor poți alege și dacă vrei să bagi benzină premium sau standard. Implicit, prețul e diferit. În ceea ce privește căutarea, poți seta locații de comercializare în jurul locației sau pe un anumit traseu. Desigur, poți căuta și pe localități. Poți căuta și pe-o anumită rază, în caz că nu mai ai mult combustibil și vrei să alimentezi la un preț bun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: