Cea mai scumpă sticlă de apă: Chanel luptă împotriva încălzirii globale cu o ”bijuterie”

Cea mai scumpă sticlă de apă: Chanel luptă împotriva încălzirii globale cu o ”bijuterie”

Chanel este unul dintre cele mai populare branduri de fashion de pe mapamond și tocmai a lansat un produs neobișnuit. Sticla de apă a companiei costă o avere, dar s-a vândut ca pâinea caldă.

Partea amuazantă, dacă o putem considera așa, constă în faptul că această bijuterie promovată ca sticlă de apă vine fără apă la interior. Ca urmare, pe lângă faptul că dai 4410 lire sterline sau 25.000 de lei pe o sticlă, trebuie să-ți cumperi și apa pe care o torni în interior.

Dincolo de aroganța evidentă a unui astfel de produs, ”gadgetul” este o formă de protest împotriva plasticului de unică folosință care face ravagii la nivel global. În contextul în care foarte mulți oameni fac un efort pentru a genera cât mai puțin plastic, Chanel s-a gândit să profite de acest tren într-o variantă cât se poate de scumpă.

În mod real, poate ți se pare mult să investești 25.000 lei într-o sticlă de apă, dar creația celor de la Chanel a ajuns de curând în magazinele brandului din Marea Britanie și s-au vândut toate stocurile de la Londra. Aparent, mai există un singur exemplar la un magazin din Chelsea. Prima oară, s-a vândut în luna noiembrie a anului trecut.

Noua sticlă de lux marca Chanel vine acoperită de o husă neagră din piele de miel matlasată, pe care apare logo-ul casei de modă. Husa are și un mâner lung din aur, care o face să semene cu o geantă.

În mod fascinant, aceasta nu este prima sticlă de apă comercializată vreodată de Chanel. Aceea s-a lansat în 1994, pe vremea când Claudia Schiffer și Carla Bruni erau modele ale brandului de îmbrăcăminte. La ora actuală, o sticlă de la acea vreme poate valoare până la 8500 de lire sterline sau sau aproape 48.000 lei.

Dacă nu ai rămas marcat suficient de acest cifre pentru o sticlă de apă fără apă, cea mai mai scumpă sticlă vândută vreodată a fost realizată într-un singur exemplar și era intitulată Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani. S-a comercializat pentru suma de 45.000 de lire sterline sau 253.000 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI