Cea mai ieftină mașină electrică din România e chiar la eMAG, iar prețul e uimitor

Cea mai ieftină mașină electrică din România e chiar la eMAG, iar prețul e uimitor

Cât așteptăm Dacia electrică, promisă ca fiind cea mai ieftină din categoria sa, pe eMAG e deja una foarte ieftină. Ce poți face cu ea? Ei bine, te poți plimba. Are o autonomie decentă și prețul e extraordinar.

Dacia Spring cu siguranță e o nouatate deosebită din partea producătorului. Totuși, mai durează până ajunge pe piață. În primăvara anului viitor vor fi livrate primele unități pentru transportatori, iar în toamna lui 2021 vor ajunge mașinile la ceilalți clienți. Și cu siguranță n-o vei putea cumpăra de pe eMAG.

Nu același lucru se poate spune despre Evolio X-CAR 2. E mașina pe care o poți cumpăra chiar acum de la eMAG cu o reducere de 49%. Prețul e valabil prin programul Rabla Plus. Totodată, e încadrată la categoria L6e, cvadriciclu electric, ceea ce înseamnă că se poate conduce de la 16 ani cu categoria B1.

Ce primești la o așa mașină vândută de eMAG?

masina electrica ieftina emag

Această mașină are două locuri și e un vehicul ideal pentru mobilitate urbană, când vrei să nu poluezi, să te deplasezi repede unde ai nevoie și să găsești rapid loc de parcare. Propulsia este 100% electrică, astfel că ai costuri de deplasare și mentenanță mici din industrie. Poți, de exemplu, s-o încarci la priză.

Autonomia este de 100 – 120 kilometri cu o încărcare și atinge o viteză maximă de 45 km/h. Are computer de bord, vitezometru, zgomotul emis e redus, există posibilitatea de instalare lumini semnalizare tip girofar și ai posibilitatea instalării unui GPS tracking și unei camere video.

Motorul are o putere de 5 kW. Dacă vrei să compari această mașină de pe eMAG cu Dacia Spring, ei bine, alegerea e extrem de simplă. Spring are o autonomie de 225 km în regim mixt (295 km în oraș), un cuplu de 125 Nm și o baterie mult mai mare. Totodată, viteza maximă e mai mare, așa că poți merge chiar și pe autostradă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI