Cât costă Samsung Note 20 în România, de la cel mai ieftin la cel mai performant

Cât costă Samsung Note 20 în România, de la cel mai ieftin la cel mai performant

Samsung Note 20 tocmai a fost prezentat și deja e listat în România. Avem prețuri pentru toate modelele, inclusiv pentru cele 5G.

Pentru această toamnă avem două noi telefoane de la Samsung: Note 20 și Note 20 Ultra. A fost anunțat și noul telefon pliabil, dar deocamdată cele două sunt de interes mai mare. Sunt deja listate în România. Vin la pachet cu un bonus: căștile Galaxy Buds Live.

Cât costă cel mai ieftin Samsung Note 20, dar și cel mai performant

Poți alege oricare model Samsung Note 20 în diverse nuanțe de culoare. Samsung Galaxy Note 20 are un ecran de 6,7 inci Full HD+ plat, scanner de amprentă ultrasonic în display și-o baterie de 4.300 mAh. E rezistent la apă și are S Pen. Ecranul plat îl separă foarte repede de versiunea mai mare, asemenea și colțurile rotunjite.

Camerele de pe spate sunt astfel: 12 megapixeli pentru ultrawide, 64 MP pentru zoom (cu capabilitatea de-a filma 8K), 12 MP pentru ultrawide.

Samsung Note 20 Ultra are un ecran de 6,9 inci Quad HD+ curbat pe margini, scanner de amprentă ultrasonic în display și-o baterie de 4.500 mAh. E rezistent la apă și are S Pen. Camerele de pe spate sunt astfel: 108 megapixeli pentru ultrawide, 12 MP pentru zoom (5x optic), 12 MP pentru ultrawide.

Cum primești căștile Galaxy Buds Live

precomanda samsung note 20 galaxy buds live

Campania e valabilă în perioada 5 – 20 august. Livrarea telefoanelor se face din 21 august. Primești căștile la achiziționarea și activarea unui telefon Note 20 sau Note 20 Ultra. Activarea dispozitivului se realizează prin pornirea dispozitivului, conectarea la internet a acestuia și confirmarea EULA (End Use Licence Agreement). Ai și un regulament disponibil aici.

E bine să știi și că livrarea căștilor se face începând cu data de 5 octombrie. Poți alege și Galaxy Buds+, dar cele Live sunt modelul nou și poate ai vrea să-l ai pe cel mai nou.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI