Lumea ia în derâdere noile căști de la Apple și e mai amuzant decât te-ai aștepta

Lumea ia în derâdere noile căști de la Apple și e mai amuzant decât te-ai aștepta

Apple a dezvăluit marți noul său produs, AirPods Max, și, în timp ce unii fani așteptau cu nerăbdare căștile wireless, se pare că majoritatea oamenilor sunt blocați pe prețul uluitor de 549 de dolari.

Noile căști au o mulțime de caracteristici, inclusiv tehnologia de anulare a zgomotului, sunetul spațial și “EQ adapti”, și vin într-o gamă de cinci culori.

Dar destul de mulți utilizatori de Twitter își bat joc de Apple pentru prețul extrem de ridicat și subliniind că prețul e mai mare chiar decât cel al PlayStation 5.

Ploaie cu insulte pentru căștile de la Apple

“Un preț stupid de scump pentru o bază de clienți stupidă”, s-a plâns un utilizator de Twitter.

airpods max

“Singurul lucru de înaltă calitate al căștilor Apple este prețul”, a scris un altul pe Twitter.

Unii s-au plâns că se pare că nu există niciun brand Apple imediat evident pe produs, observând că arătau ca opțiuni mai ieftine de la alte mărci.

airpods max

Unul a glumit că căștile scumpe au puterea de a “pune pe mut oamenii săraci”.

airpods max

“Dacă Apple cer 549 de dolari pentru căștile lor, ar face bine să îl pot auzi pe Dumnezeu”, a spus unul.

airpods max

“Acele AirPods Max cu anulare de zgomot pentru 550 $? Ar face bine să îmi anuleze și vocile din capul meu”, a mai scris un alt tweet.

airpods max

 

 

“AirPods Max a costat 550 USD !!! Ar face bine să mă teleporteze la un concert dacă plătesc toate astea?”, a mai scris una.

Nici husa căștilor nu a scăpat de valul de comentarii răutăcioase

Între timp, alții își bat joc de husa pentru căști, susținând că arată ca un sutien sau o poșetă în formă de fund.

Mai mulți au postat comparații side-by-side ale cazului cu diferite tipuri de sutiene.

“Nu așa sunt incluse femeile în lumea tehnologiei”, a spus unul.

airpods max

“Cine a proiectat această carcasă AirPods Max? Nu pot să fiu singurul care crede că arată ca niște sâni de robot”, a scris un alt tweet.

aipods max

În ciuda reacției contrare, căștile controversate s-au epuizat deja până la sfârșitul anului.

Deși vânzările inițiale au început livrarea ieri, în decurs de 12 ore, stocul din SUA a fost epuizat pentru mai mult de 12 săptămâni.

Apple susține că noile căști oferă “experiența de ascultare personală supremă” prin combinarea designului acustic personalizat, cu hardware și software.

AirPods Max necesită un dispozitiv care rulează iOS 14.3 sau o versiune ulterioară, macOS Big Sur 11.1 sau o versiune ulterioară sau watchOS 7.2 sau o versiune ulterioară pentru a funcționa și configura.

Acestea includ cipul H1, care este prezentat în versiunile de nouă generație ale AirPods și care permite o serie de senzori și caracteristici în cadrul dispozitivului.

Acest lucru include comutarea automată, astfel încât utilizatorii să poată “muta perfect sunetul” între iPhone, iPad și Mac – așa cum este deja posibil cu AirPods.

AirPods Max detectează automat când se află pe capul unui utilizator utilizând senzorii optici și de poziție și, la fel ca AirPod-urile originale, pot întrerupe automat sunetul atunci când sunt ridicate de pe urechi.

Etichete: