11 sept. 2020 | 11:00

Câinele care îți dă o lecție de distanțare socială: de ce face acest efort teribil

ACTUALITATE
Câinele care îți dă o lecție de distanțare socială: de ce face acest efort teribil

Un cățeluș adorabil din Londra a devenit viral pe Instagram după ce a început să învețe oamenii din parc ce înseamnă de fapt distanțarea socială, printr-un efort semnificativ.

Profilul de Instagram al cățelului din imaginile alăturate a devenit foarte popular după ce micuțul a început să care între dinți niște bețe de dimensiuni incredibil de generoase. El este foarte mic, după cum se poate vedea, dar alege să care bețe de un metru și jumătate sau doi metri, de parcă vrea să le arate oamenilor la ce distanță ar trebui să stea unul de altul, chiar dacă sunt în aer liber.

caine distantare sociala

Numele lui este Bosco, iar pe Instagram îl găsești în spatele profilului Boscoandhisbigstick (Bosco și bățul său mare). La momentul redactării acestui material a strâns peste 121.000 de urmăritori, deși are doar 333 de postări.

Oamenii din oraș îl cunosc deja ca fiind regele bețelor. De fiecare dată când stăpâna sa îl ia la plimbare, micuțul alege cea mai mare creangă sau lemn pe care îl găsești pentru a-l căra între dinți pe o distanță semnificativă. Ana-Luccia Iannucci Rodriguez are 22 de ani și îl are pe Bosco de când avea doar câteva luni. Ea își aduce aminte că această obsesie a lui a început la 7 luni și că nu înțelege nici acum care este motivația din spate.

În opinia ei, dincolo de analogia cu distanțarea socială, motivația s-ar putea să țină încrederea extraordinară pe care o are în forțele sale. Pentru el, acel băț nu este doar o joacă, ci un mod de a arăta altor câini cât este de puternic, de fapt. Ca referință, cățelușul este mai mic de 30 de centimetri.

 

View this post on Instagram

 

Best ears in show business… Mahm said. ?

A post shared by Bosco (@boscoandhisbigstick) on

 

View this post on Instagram

 

I’ve trained my subjects well, see how they clear the path for me!! Next week I want a fanfare and petals. ? #allhailthekingofthesticks

A post shared by Bosco (@boscoandhisbigstick) on

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele