Black Friday la haine: Fashion Days promite prețuri cu până la 80% mai mici. Cum profiți de ele?

Black Friday la haine: Fashion Days promite prețuri cu până la 80% mai mici. Cum profiți de ele?

Fashion Days, liderul pieței de fashion online, lansează Black Friday, evenimentul de shopping cu cele mai mari reduceri din an.

Începând de miercuri dimineață, 11 noiembrie, clienții pot comanda produsele preferate de la cele mai cunoscute branduri internaționale și locale din aplicația Fashion Days sau de pe fashiondays.ro. Odată activate notificările de tip push, utilizatorii aplicației mobile vor fi primii care vor afla momentul exact în care va începe Black Friday.

Anul acesta, Fashion Days lansează un alt tip de Black Friday – „Ediția de bun simț” –  și încurajează clienții să doneze hainele pe care nu le mai poartă și, în paralel, să se bucure de articolele achiziționate de pe Fashion Days, la reduceri de până la 80%. În felul acesta, nu doar că se vor bucura de cele mai bune dealuri din an, dar pot face și o faptă bună.

Nouă containere de donații vor fi amplasate începând cu data de 8 noiembrie în orașele București, Cluj, Brașov și Constanța, unde clienții pot lăsa hainele. Fashion Days va asigura procesul de colectare, igienizare și transport către Asociația Banca de Haine, urmând să fie livrate apoi către comunități care au mare nevoie de ele. Angajamentul este unul pe termen lung, retailerul urmând să dezvolte rețeaua și noi parteneriate în perioada imediat următoare, dar și pe parcursul anului 2021.

Cu o notorietate de peste  90% în rândul românilor, evenimentul Black Friday 2020 va marca unul dintre cei mai semnificativi ani pentru comerțul online. Anul acesta, aproape 60% dintre românii care știu de acest eveniment intenționează să cumpere de Black Friday.

Livrări flexibile și un serviciu exclusiv la Fashion Days: returnarea banilor în doar 30 de minute, în caz de retur

Fashion Days asigură și de Black Friday opțiuni flexibile de livrare și retur. Astfel, clienții beneficiază de livrare prin curierat rapid și prin punctele de ridicare, având acces la peste 900 lockere easyBox în toată țara.

De asemenea, clienții se vor bucura de peste 1,5 milioane de produse de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii. Peste 400 de branduri se vor număra în oferta Black Friday, însumând cea mai mare valoare de stoc de până acum – 200 de milioane de lei. În plus, peste 85% din valoarea stocului va avea cele mai bune prețuri din an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: