Banca Transilvania, anunțul important pentru toți cei care au card bancar. Ce se întâmplă de acum încolo

Banca Transilvania, anunțul important pentru toți cei care au card bancar. Ce se întâmplă de acum încolo

Banca Transilvania le reamintește tuturor românilor care au cont bancar că pot folosi una dintre cele mai utile opțiuni din aplicația sa. Asta indiferent de bancă, desigur.

Cea mai bună idee pe care a implementat-o Banca Transilvania în 2020 e deschiderea aplicației sale, ca urmare a directivei PSD2, către alte carduri. Implicit, scopul băncii e să atragă mai mulți utilizatori. Dar tu, ca om cu cont bancar, poți profita de asta, dacă aplicația te ajută.

Într-un mesaj publicat pe 1 iulie pe Facebook, Banca Transilvania a transmis următoarele: „cardurilor emise de alte bănci și fintechuri din România. Acum toate cardurile au locul lor în #BTPay. Ce poți face cu ele? Transferi bani pe cardul BT, le trimiți bani prietenilor cu #BTPay”.

Încă din aprilie Banca Transilvania a anunțat că transformă aplicația BT Pay într-un hub pentru carduri de la alte bănci. Astfel, banca le va permite clienţilor să adauge şi carduri emise în România de alte bănci sau fintech-uri. Asta înseamnă că poți, de exemplu, să adaugi carduri Revolut, Monese și nu numai.

Aplicația te ajută să retragi bani de la bancomat și fără card

Banca a mai venit c-o opțiune, una care-ți aduce aminte de ING Bank. Noua versiune a aplicaţiei le permite utilizatorilor să folosească telefonul pentru a retrage bani de la toate bancomatele Băncii Transilvania.

Trebuie doar să intri la „Retrage cash” din ecranul principal al aplicaţiei. Alegi suma dorită, după care e generat un cod, primit prin SMS. La bancomat alegi „Cash fără card”, introduci codul și suma menţionată în aplicaţie. Și, gata, retragi bani fără card.

Și când vine vorba de-a putea folosi cardul, chiar dacă nu-l ai fizic, poți face asta din aplicație. Asta se întâmpla deja la Revolut, dar acum ai și la bancă. Cardul digital poate fi folosit la cumpărături contactless şi online. Practic, cum ziceam înainte, ca la un fintech.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: