Banca Transilvania își face pomană în plină pandemie: pune o pâine pe mesele a sute de oameni

Banca Transilvania își face pomană în plină pandemie: pune o pâine pe mesele a sute de oameni

Banca Transilvania e unul dintre cei mai mari angajatori din România și se gândește, chiar și-n plină pandemia, la sute de mii de români cărora nu li se oferă nicio oportunitate de carieră.

Banca Transilvania anunță că a deschis mai multe stagiuni de practică pentru studenții din România. Sunt organizate în șapte orașe din țară –  Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Oradea, Alba Iulia, Târgu Mureș și Bacău.

Astfel, studenții și masteranzii care urmează facultăți cu profil economic au oportunitatea de a face practică la Banca Transilvania timp de trei săptămâni, în perioada noiembrie – decembrie 2020. Înscrierea e simplă.

Banca Transilvania, sprijin pentru sute de studenți

BT araăt că perioada de înscriere în programul Hai la practică cu zâmbete!  este 14 – 31 octombrie 2020, interval în care persoanele interesate trebuie să trimită CV-ul pe adresa internship@btrl.ro, cu specificarea denumirii programului și a localității în care doresc să facă practică, dintre cele menționate.

Participanții vor avea ocazia să învețe banking prin teorie și practică de la persoane din echipa Băncii Transilvania din Sediul Central, sucursale și agenții. În plus, banca a pregătit pentru studenți un concurs cu premii a câte 1.000 de lei (brut). Hai la practică cu zâmbete! este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Se pune la bătaie un buget considerabil: valoarea totală a proiectului este de 4.743.612,90 de lei, iar valoarea cofinanțării UE este de 4.506.429,96 de lei. Programul se va desfășura în perioada 1 octombrie 2020 – 30 septembrie 2022, iar în total vor fi 11 localități.

Obiectivul e încadrarea unor persoane pe piața muncii. Mai exact, creșterea numărului de studenți care participa la programe de învățare la locul de muncă pentru a le facilita, după absolvire, integrarea pe piață muncii în domeniile economice cu potențial competitiv. Sunt încurajați să participe la stagii de practică cel puțin 325 de studenți pe parcursul proiectului.

Banca Transilvania are aproximativ 9.000 de angajați în toată țara.

Citește și: