Banca Transilvania a făcut asta în plină pandemie: cum își confirmă poziția de cea mai mare bancă

Banca Transilvania a făcut asta în plină pandemie: cum își confirmă poziția de cea mai mare bancă

Banca Transilvania își confirmă poziția de cea mai mare bancă din România. Și tocmai ce a anunțat că a făcut asta în plină pandemie.

Banca Transilvania caută să-și confirme poziția dominantă pe care o are pe piața din România. Și a demonstrat că are rezerve pentru a putea trece peste criză. Mai mult, se pare că nici n-a fost afectată de pandemie.

BT susține că acelaşi ritm de angajări în martie – mai 2020 ca în perioada similară a anului trecut, cu aproape 70 de joburi noi/lună, în întreaga ţară.

Banca Transilvania, angajări pe timpul crizei

Continuarea recrutărilor la BT a fost un mod de a susţine clienţii, arată instituția bancară, iar volumul de activitate şi creşterea băncii, precum şi de a contribui la piaţa muncii şi economia românească inclusiv pe perioada pandemiei. Angajările din perioada martie – mai 2020 au continuat atât pentru sucursale şi agenţii, cât şi pentru Sediul Central, în special pentru echipele de IT & digital, operaţiuni, vânzări retail şi call center.

Acest lucru a fost facilitat de experienţa echipei de recrutare a băncii în ceea ce priveşte interviurile online, la distanţă. Media de vârstă a noilor angajaţi BT este de 31 de ani.

„Cu toate provocările contextului generat de pandemie, la Banca Transilvania am rămas unul dintre cei mai activi şi aspiraţionali angajatori din punct de vedere al activităţii de resurse umane. Ritmul angajărilor din perioada martie – mai a fost similar cu cel din 2019 şi confirmă profilul de angajator preferat şi stabil, dar şi că oamenii, economia şi companiile merg înainte” – afirmă Nevenca Doca, Director Executiv Senior Resurse Umane, Banca Transilvania.

Grupul Financiar BT are aproape 10.000 de persoane în echipă, iar media de vârstă este de 37 de ani. Pentru 1.700 dintre angajaţi, Banca Transilvania este primul loc de muncă. BT este cea mai mare bancă din România, după cum arată cifrele din bilanțul prezentat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: