Anunțul OLX care ar putea salva de la criză o mulțime de afaceri mici

Anunțul OLX care ar putea salva de la criză o mulțime de afaceri mici

OLX vine cu o inițiativă în plină pandemie, un demers prin care vrea să ajute afacerile afectate de criză.

OLX e cel mai mare site de anunțuri din România. E, de asemenea, unul dintre cele mai vizitate: are, zilnic, milioane de clienți unici care accesează anunțurile de acolo. Oricine poate posta anunțuri de închiriere sau vânzare – de la mașini și case până la animale de companie.

În plină pandemie de coronavirus, site-ul a anunțat o inițiativă prin care vrea să sprijine afacerile afectate de această situație.

Inițiativa OLX pentru antreprenori

OLX a anunțat că lansează o acțiune de susținere a antreprenorilor și afacerilor locale. Demersul e denumit „Redeschide pe OLX” și se adresează tuturor companiilor din țară. Se caută, de fapt, identificarea IMM-urilor și producătorilor locali, care în această perioadă au nevoie de a se menține activi și cât mai aproape de consumatori.

OLX oferă în perioada aprilie-iunie pachete de promovare online ce conțin 20 de anunțuri premium pe lună, bonusuri de promovare, promovare în cadrul campaniei digitale, precum și suport din partea echipei de vânzări pentru realizarea contului și încărcarea anunțurilor.

Totul este gratuit, anunță site-ul.

Ce trebuie să faci dacă vrei să beneficiezi de această inițitivă? Obținerea pachetelor de anunțuri și de promovare se poate face prin completarea unui formular disponibil
pe redeschide.olx.ro , urmând ca echipa de vânzări OLX să selecteze și să ia legătura cu cei înscriși pe platformă.

„Demersul nostru este menit să acorde un punct de sprijin și rezistență în această perioadă plină de provocări. Suntem cu toții acasă și putem fi cu toții conectați, inclusiv la produsele și serviciile favorite. Platforma OLX este pregătită să susțină afacerile locale afectate de contextul actual să își continue activitatea economică, cu ajutorul reconfigurarii modelului de business și, implicit, focus pe vânzările online. Suntem alături de ei și îi încurajăm, astfel, să rămână «deschiși» pentru business și consumatori.”
Paul Neagoe, Head of OLX România

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: