Anunțul Mega Image care privește toți salariații: se aplică încă din 9 martie

Anunțul Mega Image care privește toți salariații: se aplică încă din 9 martie

Mega Image, la fel ca alți retaileri din domeniul alimentar, trece printr-o perioadă aglomerată. Sunt momente în care oamenii iau cu asalt magazinele, iar personalul trebuie să facă față.

Mega Image și alte mari lanțuri de magazine au luat măsuri speciale încă de la izbucnirea epidemiei. Se fac sesiuni de dezinfecție, angajații au primit mănuși de protecție și măști, iar în magazine clienții sunt sfătuiți să păstreze distanța unul față de altul, dar și la case. De asemenea, la casele de marcat s-au montat geamuri de protecție, pentru ca angajații de acolo să fie protejați.

Pe lângă toate aceste măsuri, însă, Mega Image răsplătește și financiar efortul salariaților.

Anunțul Mega Image pentru salariați

Mega Image a promis creșteri salariale pentru toți angajații. Se acordă un spor suplimentar de 25% pentru fiecare zi lucrată în această perioadă, începând cu 9 martie, pentru angajații din magazine și depozite, aflați în prima linie de expunere în fața virusului, potrivit companiei.

Sporurile au fost acordate în perioada 9-31 martie. De asemenea, orele suplimentare efectuate se vor plăti în continuare conform regulilor interne deja existente și se acordă și concedii pentru supravegherea copiilor, în conformitate cu noile prevederile legale anunțate în perioada de urgență.

Compania oferă angajaților din categoria cu risc ridicat de infecție cu virusul, cu vârste începând de la 65 de ani, zile libere, care vor fi remunerate cu salariul de bază aferent fiecărui angajat, urmând ca perioada să fie modificată în funcție de schimbările intervenite la nivel național.

„Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă pe care o putem traversa doar împreună, cu solidaritate și empatie pentru cei din jur. Colegii noștri din magazine depun zilnic eforturi pentru ca fiecare client să își facă cumpărăturile într-un mod sigur, având în vedere condițiile actuale. Toate eforturile colegilor, responsabilitatea și dedicarea, cât și faptul că se află în prima linie de expunere la virusul COVID-19 merită recunoscute de noi toți și sper ca aceste măsuri să răsplătească angajamentul fiecăruia dintre ei, pentru care țin să le mulțumesc. Facem apel, încă o dată, la responsabilitate și înțelegere din partea întregii comunități pentru a trece cu bine, împreună, de această perioadă”, declară Mircea Moga, CEO Mega Image.

Acțiunile de recompensare se aplică specific pe categorii de angajați, de la sediul central, din depozite și din magazinele Mega Image, astfel, peste 12.000 vor beneficia de aceste măsuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: