Anunțul Digi | RCS-RDS pentru milioane de români: taie prețurile la jumătate. Cine beneficiază de ofertă?

Anunțul Digi | RCS-RDS pentru milioane de români: taie prețurile la jumătate. Cine beneficiază de ofertă?

Digi | RCS-RDS a dezvăluit cea mai nouă ofertă la portare. De data asta e vorba de telefonia mobilă și e un beneficiu imens de care poți profita, dacă alegi această rețea.

Grupul Digi | RCS-RDS și-a denumit campania de acum „Teleportare maximă”. Miza e să atragă clienți ai altor operatori, cum ar fi Vodafone, Orange sau Telekom, prin prețuri mai mici. Vorbim de reducere cu 50% a prețului timp de șase luni. Iar prețurile erau deja mici.

Digi | RCS-RDS are trei abonamente pe care le poți alege: Optim 2, Optim 3 și Optim Nelimitat. Cel mai bun e Nelimitat, după cum îi zice și numele. Ai 50 GB trafic de internet, dar poți avea și 80 GB, dacă folosești rețeaua 5G acolo unde e disponibilă. Costă 5 euro pe lună.

Cum te portezi la Digi | RCS-RDS și profiți de oferta actuală

Grupul Digi | RCS-RDS susține că a făcut procesul de portare mai simplu ca niciodată. Comanzi abonamentul dorit, selectezi portare de la prepay sau abonament, apoi introduci codul de abonat sau numărul de telefon. Primești un SMS cu un cod, îl bagi pe site și asta e.

Oferta de acum a operatorului e valabilă între 30 iunie și 5 iulie. Ai detaliile în pagina dedicată.

Dacă vrei să alegi Optim 2, cel mai ieftin abonament din această selecție, e bine să știi că acesta costă doar 2 euro pe lună. Practic, timp de șase luni, plătești mai puțin de 5 lei pentru el.

Ai 5 GB trafic de internet în 3G, apoi 25 GB trafic în 4G. Mai poți suplimenta pachetul cu Date Extra 30 GB. Această extraopțiune costă doar 2,38 euro pe lună.

Când vine vorba de Optim 3 de la Digi | RCS-RDS, ai tot 5 GB cu 25 GB în 3G, respectiv 4G. Ce ai în plus sunt 100 de minute naționale și internaționale (300 de minute în total).

Indiferent de ce abonament alegi, poți folosi rețeaua 5G, dacă ai acces la o conexiune de tipul acesta, iar pachetul de trafic e mai mare. Totodată, poți folosi și aplicația Digi Online pentru canale TV și nu numai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: