S-au retras banii din conturi imediat după anunțul Dacia: prețurile care te pun pe jar

S-au retras banii din conturi imediat după anunțul Dacia: prețurile care te pun pe jar

Dacia a anunțat oficial ce prețuri vor avea în România noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway.

Dacia a venit cu anunțul mult așteptat și a spus cât vor costa cele trei noi modele cu care atacă piața europeană și nu numai. Sunt prețuri mai mari decât cele la generațiile anterioare, dar și tehnologiile sunt schimbate. Mai mult, îți sare în ochi imediat și designul mult îmbunătățit și adaptat vremurilor.

Primele modele ale noilor generații vor fi livrate în luna decembrie a acestui an, anunță Dacia.

Și, dacă te gândești să dai fuga în reprezentanță deja, hai să vezi prețurile.

Cât vor costa noile modele Logan, Sandero și Stepway

Dacia Sandero 3 are un preț de pornire de 8.600 euro, cu peste 700 de euro mai mult decât Sandero 2. Mașina va fi mai ieftină cu 90 de euro față de modelul similar din Franța, însă nu se știe încă dacă echipamentele sunt similare.

Dacia Logan va avea un preț de 8.400 de euro, în echiparea cea mai accesibilă. În același timp, versiunea Sandero Stepway, care este în acest moment mult mai bine diferențiată față de hatchback-ul standard, va costa începând de la 12.050 de euro. Cât despre motorizări, lucurile nu stau extraordinar.

Logan și Sandero sunt disponibile cu trei motorizări, din care două pe benzină (cu puteri de 65 CP, respectiv 90 CP) și o motorizare mixtă benzină-GPL, de 100 CP, sub denumirea comercială ECO-G. Ambele modele dispun de trei nivele de echipare (Access, Essential și Comfort), oferind astfel un răspuns adecvat pentru așteptările și necesitățile unor categorii largi de clienți atât particulari cât și persoane juridice.

Pentru Logan, prețurile variază între 8.400 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Access, cu motorul  SCe de 65 CP și 12.950 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort echipată cu motorul TCe 90 CVT.  În cazul Sandero, versiunea Access, echipată cu același motor SCe de 65 CP, este disponibilă la prețul de 8.600 de Euro, în timp ce versiunea Comfort cu motorul TCe 90 CVT afișează un preț identic cu cel al versiunii echivalente a modelului Logan (12.950 de Euro, cu tot cu TVA).

În ceea ce privește modelul Sandero Stepway, acesta este propus în două versiuni de echipare (Essential și Comfort), cu motoarele TCe de 90 CP și ECO-G de 100 CP. Prețurile variază între 12.050 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential cu motorul TCe de 90 CP și 14.050 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort, cu motorul TCe 90 CVT.

La toate cele trei modele ai garanție 3 ani sau în limita a 100.000 de kilometri pe bord.