Anunțul pentru românii cu cont la cea mai mare bancă: se întâmplă în toate sucursalele

Anunțul pentru românii cu cont la cea mai mare bancă: se întâmplă în toate sucursalele

Cea mai mare bancă din România a anunțat ce program are de Paște. Astfel, dacă plănuiai să ajungi în vreo sucursală Banca Transilvania, ar fi bine să ții cont de programul de Paște.

A fost o săptămână plină pentru Banca Transilvania. A anunțat, de exemplu, că BT Pay va suporta și alte carduri, de la alte bănci din România. Poți adăuga și carduri de la fintech-uri ca Revolut sau Monese. Totodată, banca a anunțat că poți retrage bani de la bancomat fără card. Trebuie doar să intri la „Retrage cash” din ecranul principal al aplicaţiei. Alegi suma dorită, după care e generat un cod, primit prin SMS. La bancomat alegi „Cash fără card”, introduci codul și suma menţionată în aplicaţie. Și, gata, retragi bani fără card.

Apoi, Gabriela Nistor, director general adjunct Retail Banking, Banca Transilvania, a dezvăluit că banca lucrează la un simulator în care clientul să vadă cum va fi afectată rata în viitor. În cazul în care are într-adevăr nevoie, știe la ce să se aștepte.

Acum, Banca Transilvania a anunțat și programul de Paște: între 17 și 20 aprilie, unitățil BT vor fi închise. Totodată, pe 1 mai, unitățile vor fi, de asemenea, închise.

Înainte de programul de Paște, Banca Transilvania a ajustat și programul unităților pe fondul crizei medicale

Pe 25 martie, BT a anunțat că, în sucursale și agenții, în intervalul 11 – 13, de luni până vineri, au prioritate clienții care au peste 65 de ani.

Acum sau în altă perioadă, Banca Transilvania îți recomandă să apelezi la soluții digitale ca să-ți rezolve operațiunile. A făcut și-o listă, disponibilă mai jos:

Citește și: